Concurs L’oreal Paris ”Meriti sa stralucesti” 24 mai – 5 iunie 2012


L’Oreal Paris a organizat un nou concurs odata cu aparitia unei noi game de produse Elseve Nutri-Gloss Cristal pentru un par matasos, usor si stralucitor.
Concursul se desfasoara de pe 24 mai, ora 18.00 pana 5 iunie la ora 15.00.
Ce trebuie sa faceti?
Trebuie sa va creati un cont pe facebook sau daca aveti deja cont pe facebook trebuie sa va logati pe www.facebook. Sa accesati si sa dati like paginii “L’Oréal Paris” de pe www.facebook.com: http://www.facebook.com/loreal.paris.romania.
Trebuie sa intrati in aplicatia concursului “Meriti sa stralucesti” de pe http://www.facebook.com si sa respectati cei trei pasi ai aplicatiei respective:
1. Spuneti-le prietenelor tale ca sunt stralucitoare – trebuie sa selectati un prieten care va primi un mesaj pe wall .
2. Invita-ti prietenii in aplicatie – trebuie sa invitati minim trei prieteni in aplicatie. Acestia vor primi o notificare cu invitatia.
3. Cauti un cover photo? Ti-au pregatit o surpriza si aceea consta in faptul ca trebuie sa descarcati cover photo-ul L’Oréal Paris si sa il folositi pe profilul vostru personal (respectiv sa folositi fotografia descarcata ca si cover foto).
Daca ati respectat pasii descrisi anterior intrati la tragerea la sorti pentru a castiga unul dintre cele 20 de seturi Elsève Nutri Gloss Cristal ce include: Sampon Elsève Nutri Gloss Cristal + Balsam Elsève Nutri Gloss Cristal. Fiecare puteti castiga doar un singur set.
Castigatorii premiilor vor fi desemnati la data de 7 iunie 2012 in urma extragerii la sorti efectuata prin intermediul site-ului http://www.random.org. Veti fi anuntati in aceeasi zi pe pagina L'Oréal Paris . Pentru datele de livrare si validare, veti fi contactati prin mesaj privat in maxim 24 de ore de la anuntarea voastra pe pagina. Veti intra in posesia castigurilor prin mandat postal in termen de maxim 45 de zile de la validare.
Ca o mica recapitulare a pasilor ce trebuie sa ii respectati: intra in aplicatie si urmeaza cei trei pasi: spune unei prietene ca este stralucitoare, recomanda aplicatia altor prieteni, foloseste cover photo-ul L’Oréal Paris si completeaza mini-formularul. Succes fetelor!
Voi folositi produse din gama Elsève? Ce parere aveti despre acestea?

Comentarii