Dulceturi sanatoase Topoloveana

De ce sunt sanatoase? Pentru ca spre deosebire de celelalte tipuri de dulceata din comert, acestea nu au zahar adaugat si sunt lipsite de conservanti. Putin cam scumpe fata de restul dar se merita avand in vedere ca avem nevoie si de ceva dulce si mai ales sanatos. Daca putem sa ne facem la noi acasa nu ne opreste nimeni sa ne facem, dar daca nu avem timp sau pricepere cel mai simplu este sa comandati prin intermediul magazinelor online sau din orasele afisate mai jos. Topoloveana va ofera o gama larga de produse si astfel va puteti reface stocul din camara cu acestea.
Ce tip de dulceata preferati? 
Eu in general le prefer pe toate dar din punctul meu de vedere nimic nu se compara cu o felie de paine prajita cu unt si dulceata de capsuni sau gutui cu un ceai de tei indulcit cu miere de salcam.
Ce tipuri de dulceata va ofera gama Topoloveana?
- dulceata de catina
- dulceata de topinambur
( atat catina cat si topinamburu sunt cunoscute pentru calitatile lor terapeutice si pentru prima data sunt folosite si la noi ca ingredient principal in dulceturi; prima data am avut ocazia de a manca dulceata de catina de la Lidl cand a fost saptamana scandinava;))
- dulceata de afine ecologice
- dulceata de cirese negre
- dulceata de gutui
- dulceata de magiun de prune cu migdale dulci
- dulceata de visine.
Se pot comanda online de pe site-ul: http://www.magiunsonimpex.ro/comanda.php .
Sau:
Se pot cumpara din magazinele din orasele:
- Arad
- Bacau
- Baia Mare
- Bistrita Nasaud
- Botosani 
- Brasov 
- Braila
- Buzau
- Bucuresti
- Constanta
- Cluj
- Craiova
- Deva
- Drobeta Turnu Severin
- Focsani
- Galati
- Iasi 
- Oradea
- Prahova
- Piatra Neamt
- Pitesti
- Satu Mare
- Sibiu
- Suceava
- Targu Mures
- Targoviste
- Teleorman
- Timisoara.
 Preturile variaza intre 18-30 lei iar cantitatile se pot comanda doar in cantitati multiple de 6, cantitatea minima fiind de 6 borcane.

Comentarii