Kilokiller minunea de slăbit

Flagelul produselor de slăbit mi se părea ireal până astăzi când dau de un amic care pentru a slăbi ia un produs de slăbit la care se face publicitate excesiva. E vorba de Acai.
Butonez un pic TV-ul, vad Kilokiller. Vroiam sa il sun pe acel amic și să-i spun "uite, am găsit produsul perfect de slăbit, ai dat bani degeaba pe Acai", în gândul meu dai bani degeaba pe orice zice că te poate slăbi.
Voi chiar nu înțelegeți, bărbați sau femei, ca organismul reacționează diferit de la persoană la alta. Nu toți slăbesc de pe urma produselor de slăbit, ca se numesc Acai, Kilokiller sau Alcachofa. Exista foarte multe comentarii pe bloguri care imi dau dreptate, nemulțumirea ducând părerile negative la peste 70% din cazuri.
Rămâne doar să fiu contrazisă de persoanele care au incercat aceste produse..până atunci faceți sport, mancați sănătos, nu urmați diete stricte, nu mâncați seara și fiți organizați.
Deoarece articolul are o tentă de prezentare produs, Kilokiller are prețul de 189 lei, sursa telestarshop.ro.

Comentarii

  1. Buna! eu am folosit kilokiller si am slabit 5 kg intr-o luna. Ma declar multumita de produs avand in vedere ca am mai incercat si altele, fara rezultat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu