Oriflame Eco Beauty

Ten perfect, ingrijit de natura
Daca esti in cautarea unor creme cu o formula bazata pe ingrediente naturale, care sa ingrijeasca eficient tenul, gama Ecobeauty de la Oriflame este o alegere excelenta.
Reintoarcerea la natura, la valorile ei este o tendinta imbratisata de tot mai multi oameni. Cremele din gama Ecobeauty au fost create pentru femeile care doresc sa traiasca in stil eco si care vor sa arate si sa se simta bine. Aceste creme nu sunt doar produse pentru infrumusetare, ele contin minimum 95% ingrediente naturale, obtinute din surse regenerabile, gestionate responsabil si atent monitorizate, pentru ca Oriflame este o companie care acorda o deosebita importanta naturii si protectiei ei.



Respect pentru natura si piele
Gama Ecobeauty nu contine substante derivate din animale, parabeni, silicon, uleiuri minerale si arome sintetice, iar ambalajul lor este realizat din materiale 100% reciclabile. Produsele Ecobeauty sunt primele creme naturale certificate de patru organizatii internationale care activeaza in domeniile ecologiei, dezvoltarii sustenabile si respectarii drepturile animalelor:
Fairtrade asigura conditii optime de schimb si oportunitati pentru producatorii din tarile in curs de dezvoltare, permitandu-le acestora sa investeasca in afacerile si comunitatile in care sunt prezenti, asigurandu-le astfel un viitor mai sigur.
Ecocert garanteaza folosirea optima de ingrediente naturale si minimum de ingrediente sintetice in produsele cosmetice si promoveaza folosirea de ingrediente din surse organice.
The Vegan Society certifica faptul ca un produs nu contine ingrediente derivate din animale si nu este testat pe animale.
Forest Stewardship Council (FSC) certifica faptul ca hartia folosita la ambalaje provine din paduri gestionate responsabil.

Comentarii