Sudocrem pentru pielea sensibila a bebelusului tau dar si pentru adulti

Sudocrem este o crema antiseptica atat pentru copii cat si pentru adulti cu probleme ale pielii sensibile dar se foloseste si pentru tenul acneic. Crema poate fi folosita pentru ingrijirea pielii nou-nascutilor care au o piele foarte sensibila si se irita usor deci poate fi folosita si pentru protectia impotriva iritatiilor de scutec. La fiecare schimbare a scutecului se aplica crema pe pielea curata si uscata a bebelusului. Sudocrem este atent cu pielea sensibila a bebelusului tau, ingrijeste iritatiile, calmeaza senzatia de disconfort si protejeaza pielea impotriva actiunii agentilor iritanti. Folosit in fiecare zi te ajuta sa oferi ingrijirea delicata si protectia eficienta de care are nevoie bebelusul tau. Dar cum pielea fiecarui bebelus difera se poate sa nu functioneze la fel in cazul tuturor astfel puteti incerca si o crema de galbenele pentru iritatii ale scutecului, roseata de la Weleda sau o crema de galbenele de la Fares.
Este utila si pentru ingrijirea pielii persoanelor adulte care sunt expuse la actiunea iritanta a urinei, a pielii cu escare si eroziuni.
Sudocrem este hipoalergenic, contine alcool benzilic cu actiune antiseptica si oxid de zinc cu actiune protectoare si astringenta. Folositi-o cu incredere ori de cate ori aveti nevoie si se gaseste la un pret accesibil de 16 RON.

Comentarii