Aparat dentar invizibil (lingual)

Aparatul dentar invizibil foloseste tehnica linguala adica este aplicat pe suprafata interioara a dintilor unde nu poate fi vazut de ceilalti. Cu acest aparat poti obtine frumusetea dintilor tai  dar si a zambetului, care te face sa fii mai increzator. Poti purta acest aparat fara sa iti faci griji ca cineva ar putea rade de tine ca porti aparat dentar, dar daca nu se vede nici nu trebuie sa stie nimeni secretul tau, astfel pe zi ce trece vei obtine zambetul pe care ti-l doresti fara ca nimeni sa stie. Un zambet frumos confera incredere in sine, de asemenea degaja si o imagine pozitiva.
Si eu am un mic defect al unui dinte si fix in partea din fata, e putin in spate spre deosebire de restul din cauza ca nu a mai avut loc unde sa se dezvolte normal. De multe ori ma gandeam sa port aparat dentar dar imi faceam griji ca ceilalti vor rade de mine si in general mie nu imi place sa ies in evidenta, cu el nici atat nu as fi vrut sa ies in evidenta. Dar in timpul unui consult stomatologic mi s-a amintit ca am o malocluzie a dintilor, ceea ce m-a pus pe ganduri.
De multe ori cand zambesc nu imi arat si dintii, din cauza acestui dinte, deoarece in poze si din departare pare ca ar fi lipsa. Dupa multe cautari am gasit acest aparat dentar lingual, abia astept ca saptamana viitoare cand ma voi duce la consult sa vad ce parere are si daca se poate face asta si in cabinetul stomatologului meu. E singurul stomatolog la care ma duc cu incredere si cu nerabdare;)). Pana sa ajung la ea nu am mai fost la vreun stomatolog 5 ani, pentru ca ultimul la care am fost mi-a lasat mici traume si chiar nu aveam curaj sa mai intru in vreun cabinet. Nu cred ca a fost vreun stomatolog care sa nu-mi fi lasat urme negative (unul mi-a scos o masea fara anestezie si imi scutura capul in toate partile, unul mi-a pus plomba peste o carie necuratata cum trebuie, si ultima data cand am fost a trebuit ca trei stomatologi sa imi scoata o masea, o radacina fiecare, anestezii peste anestezii ca  nici nu le mai simteam efectul, una ma si intreba care era zeita frumusetii la daci si romani dar eu numai la asta nu ma puteam gandi, voiam sa termine mai repede, iesisem de acolo ca la macelarie, plina de sange pe tricou, ramasesem cu o gaura imensa, o saptamana nu am putut manca nimic, decat un antibiotic pe zi ca sa nu se infecteze, simteam ca arde ceva acolo si stateam numai cu capu-n ventilator).
Dar niciodata nu este prea tarziu sa arati si sa fii in cea mai buna forma si sa nimeresti la cine trebuie.
Aceste aparate se adreseaza oricarei varste, fie ca suntem copii, adolescenti sau adulti si au avantajul unei discretii de 100% fara a afecta viata sociala in vreun fel. Acest aparat are si un mare avantaj spre deosebire de cele care se vad, acela ca este mai rezistent la atacul cariilor si la decalcificare deoarece este scaldat in permanenta de saliva si astfel permanent curatat. Daca dintii si gingiile nu sunt sanatoase atunci tratamentul ortodontic se va amana pana la rezolvarea problemelor. Tratamentul ortodontic cu acest aparat lingual aliniaza dintii pozitionati incorect dar previne si aparitia imbolnavirilor dentare, gingivale si articulare. Tratamentul ortodontic variaza in functie de fiecare caz si problemele lui, de obicei dureaza intre 6 - 24 luni. Ca pret am vazut pe internet ca e cam scump, in jur de 2000 euro:(.
Voi ati purtat sau purtati aparat dentar de acest tip? Ce parere aveti?



Comentarii