Concurs Placintaria Cristian si InOras va ofera o placinta in fiecare zi

Hey daca sunteti din Iasi si va este pofta de o placinta nu mai stati pe ganduri si la placinte inainte in fiecare zi... E simplu sa va inscrieti mai greu sa castigati la cati pofticiosi s-au inscris, printre care si eu. Dar inca sper ca voi castiga una, am mai participat la un concurs recent la Placintaria Cristian dar din pacate nu am castigat:(. Placinta mea preferata e cea cu spanac apoi cea cu telemea, probabil sunt si celelalte la fel de bune dar nu le-am incercat, inca nu m-am saturat de acestea doua. Pe langa acest concurs mai este o promotie: daca iti cumperi o placinta primesti inca una la alegere cadou (tentant nu?;))). Oricum placintele sunt destul de consistente si foarte delicioase, doar 3 placinte satura 10 persoane. Cand vrei sa faci o petrecere si nu ai idee ce meniu sa faci, e simplu, comanzi placinte si pe langa asta primesti si un tort.
Revenind la concurs sa vedem ce trebuie sa faceti pentru a castiga o placinta oferita de Placintaria Cristian si InOras, sunt cateva reguli simple de urmat:
- pasul 1: intrati pe site-ul http://iasi.inoras.ro/concurs/o-placinta-in-fiecare-zi-38/ 
- pasul 2: dati like paginii de facebook http://www.facebook.com/PlacintariaCrisitian
- pasul 3: dati share la o poza care este indicata pe site
- pasul 4: sa raspunzi pe pagina concursului http://iasi.inoras.ro/concurs/o-placinta-in-fiecare-zi-38/  cu link-ul de share de pe wall-ul tau ca sa te poti inregistra.

 Extragerile vor avea loc in fiecare zi iar premiile se vor ridica de luni pana duminica de la Placintaria Cristian si in cazul in care vrei sa faci si o comanda transportul va fi gratuit.
Anul trecut era un stand cu placinte de la Placintaria Cristian la Kaufland Pacurari dar acum nu stiu de ce nu mai este si cum ma duceam mai des la cumparaturi imi luam si o portie de placintica care imi lua foamea rapid. Acum nu stiu de ce nu mai este dar eu ii simt lipsa, mereu mai trag o privire prin jur sa vad daca a aparut si tot ma mai uit si raman uitandu-ma si sperand ca poate o sa mai fie. Cand au plecat am crezut ca e din cauza vremii reci pentru ca se apropia iarna dar se pare ca nu asta a fost motivul disparitiei...
Au si turte cu julfe, abia astept sa le incerc sa vad daca-s asa adevarate ca cele care mi le face bunica in fiecare an :)).
Yammy doar gandindu-ma imi lasa gura apa...vreau placinte, vreau placinte! Vreau sa castig si eu!
Dupa multe incercari am reusit sa castig o placinta delicioasa cu mere si budinca de vanilie, mamma mia! La cat de bine mirosea nu am mai rezistat pana acasa si am mancat-o in drum spre casa, in tramvai:))).

Comentarii