Ești fan Delaco, intră pe www.fanbranza.ro

Lăsând la o parte descrierile pitorești cu familia Brânzoi, vă anunțăm că este concurs mare la Delaco. Fără coduri obligativitatea achiziționării de produse pentru a participa la campanie. Campania promoțională Cine a furat miezu a inceput pe 25 iunie și se termină pe 5 august 2012. Pentru a intra în jocul de pe www.fanbranza.ro, înregistrează-te pe site, folosind formularul deja existent iar apoi completează chestionarul.
Scopul jocului:

Familia Branzoi a primit intr-o seara de la Delaco spre estare un pachet ce continea noile branzeturi Miez de lapte. Ei urmau sa il deschida si sa deguste branza a doua zi dimineata, insa cand au deschis frigiderul, pachetul disparuse. Cineva l-a furat.
Participantiii sunt rugati sa ajute la desfasurarea anchetei prin anchetarea saptamanala a suspectilor (timp de 5 saptamani) si a desemna care dintre el a fost cu siguranta nevinovat, procedandu-se astfel prin eliminare, urmand ca in ultima saptamana acestia sa aleaga vinovatul, din ultimii trei suspecti ramasi.
Poți câștiga prin tragere la sorți în fiecare săptămână un weekend de spa la munte sau la mare sau unul din cele trei pachete de branzeturi Delaco si un set de carti pentru a le savura impreuna in fiecare seara. Marele premiu: 1 weekend pentru 2 persoane la Londra.

Comentarii