Sugestii de seriale

Prin puținul meu timp liber se mai strecoara din cand in cand si un episod dintr-un serial favorit. Nu prea le-am avut cu serialele pana anul trecut, vara, cand am inceput sa ma uit la toate sezoanele din Prison Break. Am dat de gust si astfel toate noptile de toamna ma aflam in lumea din Dexter, Doctor House, Criminal Minds, Sherlock și Luther. Spiritul de corectitudine din Dexter, umorul din House, inteligenta din Sherlock si Criminal Minds si luciditatea din Luther au facut din aceste seriale  sa fie foarte bune nu doar bune de urmarit si va recomand si voua sa va uitati.

Un timp nu prea am mai avut la ce ma uita pana cand au aparut noi seriale in toamna. Person of Interest este cel mai bun serial din punctul meu de vedere. Inglobeaza toate calitatile mai sus enuntate. Sa nu mai spun de actorul principal care il intruchipeaza pe John Reese, un frumos, un fost agent CIA care trebuia sa fie eliminat de proprii sefi.
Cooptat de miliardar, cei 2 vor sa salveze vietile unor oameni carora le-au fost prezise destinele de catre o masinarie care spioneaza pe oricine.
Walking Dead e alt serial gustat din cand in cand dar nu se compara cu Person of Interest,
Astept sugestii de seriale...deocamdata ma uit la True Blood si Lie to me

Comentarii