Un smartphone pentru fiecare român (Vodafone Smart II)

Vodafone a lansat programul "Un smartphone pentru fiecare român". Inițiativa este bună dar din păcate e o mare țeapă. Ai noul Vodafone Smart II de la 1 euro pentru abonament și pentru cartelă. Da, ați auzit bine, și pentru cartelă. Dar cercetând mai bine constați că ești în dezavantaj daca îl cumperi așa.
Cartela Vodafone: Prețul pachetului Cartela Vodafone Smart II = 1 EUR (TVA inclus) pentru telefonul Vodafone Smart II + 96 de EUR (TVA inclus) contravaloarea a 4 euro acordați lunar timp de 24 de luni daca menții extraopțiunea Smart de 1 euro activa si reîncarci lunar cu minim 7 euro.

Textul e preluat de pe unul din comentariile de la reclama Vodafone "Un smartphone pentru fiecare român". Așadar daca informațiile nu sunt corecte, vă rog să mă corectați.

Comentarii

  1. Deci ca intotdeauna exista unele "clauze" pe care nu le mentioneaza. Cauta mereu sa iti atraga atentia cu o oferta de necrezut. Hmm..asa sunt romanii, mai smecheri.

    RăspundețiȘtergere
  2. se putea altfel?cred ca ieseau mai in avantaj daca era pe bune reclama.si eu m-am tot interesat ...mi s-a parut atractiv...chiar vroiam sa ma convertesc pe vodafone sau chiar sa am si o cartela vodafone..dar nu eram sigur despre pret ...panarama si ei au habar de marketing..:)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am inteles ce ai vrut sa spui...mart II + 96 de EUR (TVA inclus) contravaloarea a 4 euro acordați lunar timp de 24 de luni daca menții extraopțiunea Smart de 1 euro activa si reîncarci lunar cu minim 7 euro....Dar daca nu o mentii ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu, dupa cum am spus, am preluat textul dintr-un comentariu, probabil cineva care a cerut informatii de la vodafone.
    Pe vodafone.ro nu gasesti nimic despre aceasta oferta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Practic platesti 96+1=97 euro la achizitia pachetului si daca reincarci cu 7 euro primesti 4 euro lunar timp de 2 ani...daca nu reincarci, nu primesti cei 4 euro, deci dai 97 de euro pe telefon si gata.
    Oricum, mi se pare ok ca si specificatii si la 97 euro e cel mai bun pret din categoria sa...ramane sa fie si fiabil si sa nu aiba probleme, dar banuiesc ca Vodafone nu risca sa isi strice imagine...prea mult :).

    RăspundețiȘtergere
  6. cine te pune sa incarci?? e cartela.. nu semnezi contract? ..daca semnezi..ala e abonament.. nu mai e cartela.. poti lua.. nu mai incarci .. il decodezi... faci ce vrei tu cu el...

    RăspundețiȘtergere
  7. asai decodezi pui ce cartela vrea muschiu tau si nu te mai complici cu ei multi fac asa.............

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca nu are rost o complicatiune de genu, mai bine iti cumperi un tel de pe net (gen emag) sau daca nu ai bani, unul second, dar neaparat in stare f buna, eu am foarte mare grija de tel mele si pot sa le revand relativ usor..

    RăspundețiȘtergere
  9. dar merg decodate??????????????

    RăspundețiȘtergere
  10. hai frate nu scrie nimic pe vodafone.ro deci oricum am o prietena care are si nu e super performant

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce disperati sunt ...LOL! In curand o sa vedem telefoane la kg. LOL.

    RăspundețiȘtergere
  12. dc mintiti atata k are 1Gb memoria lui interna si e kam prost la jokuri nu le citeste pealea mai mari d 25mb dc ,

    RăspundețiȘtergere
  13. Detin acest model de 40 de zile. la nici 25 de zile de la achizitionare telefonul nu s-a mai conectat la calculator prin cablul de date oferit in pachet. Pe langa faptul ca transferul de date a devenit imposibil, nici incarcarea prin usb de la PC nu se mai poate realiza. Am trimis telefonul la service Vodavone Regenesis….ei au spus ca defectul nu se confirma si ca este bun…. Am testat telefonul in reprezentanta vodafone si cei de acolo sunt de acord cu defectiunea si l-au trimis inapoi in service.
    In ceea ce priveste alte aspecte ale telefonului , nu ma pronunt inca intrucat nu am apucat sa cunosc telefonul inca….multumita servicelui deosebit al vodafone!!!!!
    concluzii preliminare:telefon fragil pe partea de software
    service superficial (si ma exprim elegant, aici)!!

    astept de 14 zile solutionarea defectiunii. Daca mai dureaza mult , voi spune ca telefonul a stat mai mult in service decat in buzunarul meu
    Cu respect

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu