Dermaspray Intensive pentru o piele frumoasa

Pielea este un organ major de excretie iar impreuna cu rinichii, ajuta la reglarea continutului de apa si a compozitiei chimice a organismului. Pielea este prima care apara organismul de agresiunile ce provin de la infectii, lumina, temperatura externa, poluare si rani fizice. Sanatatea ei poate fi afectata atat de tulburari interne cat si de factori externi. 
Problemele de piele cele mai frecvente la adulti sunt piele grasa sau uscata, acneea, psoriazisul, eczema si alte forme de dermatita. Pentru ca pielea sa ramana sanatoasa, catifelata si supla are nevoie de o productie adecvata de sebum, de o hidratare buna, de o buna circulatie a sangelui si a limfei, de suficienti nutrienti, de echilibru hormonal, de abilitatea de a se reface si reinnoi singura si de absenta iritarii provocate de detregenti (care produce uscarea, inflamarea si craparea pielii, de asta este bine ca atunci cand folosim detergeni sa purtam manusi de cauciuc pentru a ne proteja mainile), de razele ultraviolete ale soarelui si alti agenti daunatori.
Deseori facem multe sacrificii urmand diverse tratamente pentru a ne mentine pielea frumoasa sau macar normala si fara probleme. Trebuie sa ne ingrijim pielea cu ajutorul terapiilor naturiste care ne vor fi de folos pe parcursul vietii, cu ajutorul unui stil de viata sanatos dar si cu ajutorul unor produse special concepute pentru a ne ajuta sa mentinem un aspect placut al pielii.
Pe piata sunt o multime de produse care promit si iar promit, dar fara sa incercam nu avem de unde sa stim daca intr-adevar sunt bune. M-am convins ca nici dupa spusele anumitor oameni nu ma pot convinge de un anumit produs pentru ca suntem diferiti din toate punctele de vedere avand in vedere ca nu traim toti viata la indigo dupa un anumit tipar, de aici apar si diferentele. Un produs care se potriveste unei persoane si la care da rezultate, la mine nu v-a avea acelasi efect benefic. Si cel mai greu este sa alegi un produs cand toate promit acelasi lucru.
Si eu m-am confruntat cativa ani cu o forma de acnee vulgara care nu imi mai dadea pace, dar cu ajutorul tratamentelor naturiste nu m-am putut vindeca ci doar ma ajuta sa o mentin sub control, nu am mai avut rabdare si cu ajutorul tratamentului medicamentos recomandat de dermatologul meu in 6 luni nu am mai avut nici macar o mica bubita dar nici dupa terminarea tratamentului. 
Pentru problemele frecvente ale pielii a aparut pe piata un nou produs, Dermaspray Intensive care nu contine parabeni, substante chimice sau steroizi. Acest produs este bazat pe elemente naturale precum vitamine, minerale, catina alba ce contine omega 3, 6, 7 si 9 ce ajuta procesul natural de vindecare a pielii, contine ulei de santal ce este recunoscut pentru efectul sau antiinflamator si mai contine ulei de manuca care este un puternic agent antibacterian, antifungic si antihistaminic, apa si alte uleiuri benefice. Are efect de calmare si usurare a usturimii pielii, efect de regenerare, imediat dupa aplicare calmeaza, mancarimea dispare si trateaza problemele pielii. Acest produs se aplica de 3-4 ori pe zi pe zonele afectate si va ajuta sa va mentineti sub control afectiunile pielii pentru perioade lungi de timp. Acest produs se gaseste la pretul de 109 lei-100 ml sau 69 lei-50 ml.

Comentarii

  1. Buna tuturor.Si eu sunt una dintre persoanele care se confrunta cu aceasta boala,mai bine zis cu aceasta ciuperca inestetica.Am inceput sa folosesc Dermaspray isi vad ca isi face efectul.Ciuperca a inceput sa se micsoreze,si pielea isi revine.Sper sa o pot tine sub control.
    Stele

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o mare minciuna de marketing. Am platit o groaza de bani ca sa constat in cele din urma ca e o mare teapa. Feriti-va, oameni buni de escrocii astia!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu