Super Slim Siluet

Micul dejun te intinereste
Alege bine prima masa a zilei. Nu stiai, dar o portie de cereale integrale bogate in substante nutritive si vitamine din grupul B te ajuta nu doar sa-ti pastrezi silueta, ci si sa ai o piele fina si un par puternic.
Gama de cereale 3S (Super Slim Siluet) reprezinta o alternativa pentru o viata sanatoasa si se adreseaza unei femei moderne, ocupate, dar care are totodata grija de sanatatea sa si a familiei sale. Datorita continutul de fibre si vitamine, cerealele 3S consumate dimineata te vor ajuta sa incepi o zi noua plina de energie si totodata sa-ti pastrezi silueta, toate acestea la un raport corect calitate-pret.



Cerealele 3S se remarca atat prin gustul placut, cat si prin proprietatile lor, continand multe fibre necesare unei alimentatii sanatoase. Totodata, procentul de zaharuri din gama 3S este redus in comparatie cu produsele existente pe piata.

Gama contine deocamdata 3 produse - produsul de baza "Fulgi de cereale integrale 3S", dar si varietatile "Fulgi de cereale integrale 3S cu fructe" (ce combina gustul sanatos al cerealelor cu gustul exotic de banane, ananas, papaia etc.) si Fulgi de cereale integrale 3S cu chocho (combinatia ideala intre grija pentru sanatate si rasfatul vinovat al ciocolatei.

Comentarii