Ce bagaje poti lua in avion (ghid pentru Blue Air

Stiind ca mai toti care calatoresc cu avionul o fac prin intermediul companiei Blue Air m-am gandit ca ar fi bine sa fiti informati in privinta bagajelor si ce anume poti lua in avion.
Ai dreptul la maxim patru bagaje de cala cu dimensiunile maxime de 100x80x30 cm cu urmatoarele preturi:
- in perioada 15 iunie - 15 septembrie si 15 decembrie - 15 ianuarie taxa va fi de 20 euro/pasager/segment zbor;
- in perioada 16 ianuarie - 14 iunie si 16 septembrie - 14 decembrie taxa va fi de 17 Euro/pasager/segment zbor.



Taxa este de 30 euro/bagaj/segment de calatorie in situatia in care aceasta este platita in aeroportul de plecare, in cadrul formalitatilor de check-in/ticketing. Greutatea maxim admisa a unei piese de bagaj de cala este de 32 kg.

Poti include la bagajul de cala si bicicleta in schimbul unei taxe de 25 euro. Pentru alte echipamente sportive ce nu depasesc greutatea de 32 kg se percepe o taxa de 30 euro. Vorbind strict de bagajele de mana, cele pe care le poti lua in avion nu trebuie sa depaseasca 7 kg si dimensiunile 55 cm X 40 cm X 20 cm.
Pentru mai multe detalii despre bagajele in avion accesati urmatoarea adresa.

Comentarii

  1. Buna ziua!Zbor cu Blue Air spre Stuttgart si am un laptop cam maricel ce are nevoie de un rucsac la fel de mare .Dimensiunile rucsacului sunt: 54,6 x 34,3 x 21,6 cm .Dimensiunime permise la Blue air sunt:55x40x20.Credeti ca imi va da voie sau sa renunt la rucsac ?(Rucsacul tine locul bagajului de mana in care intra si laptopul ).Va multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! Avand in vedere ca marimea rucsacului se incadreaza in limite, nu vad de ce ar trebui sa renuntati, si in plus bagajul de mana poate avea si 10 kg maxim (asta din 2013). O zi placuta va dorim!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu