Concurs "Kaufland si Europa Fm te premiaza din toata inima

Concursul Kaufland se desfasoara in perioada 8 septembrie - 17 octombrie 2012, in toate magazinele Kaufland din tara. Incepand cu data de 8 septembrie, in fiecare magazin Kaufland, la casa de marcat, se vor distribui stickere in forma de inima, pe care participantii trebuie sa le lipeasca pe autovehicul daca vor sa se inscrie in concurs.

La fiecare cumparatura efectuata in oricare magazin Kaufland, clientii vor fi intrebati la casa de marcat daca au utilizat un autovehicul pentru a se deplasa la cumparaturi. In cazul in care raspunsul este negativ nu vor primi stickerul in forma de inima. In cazul in care raspunsul este negativ, dar mentioneaza ca se vor deplasa pe viitor cu autovehicul la cumparaturi si doresc stickerul clientii vor primi acel sticker.

In fiecare zi, incepand cu data de 14 septembrie 2012 si pana in data de 14 octombrie 2012, un reprezentant Kaufland va colecta din parcarea Kaufland, la diferite ore din zi, numere de inmatriculare care au lipite intr-un loc vizibil stickerul in forma de inima.
Revino cat mai des la cumparaturi in perioada mentionata mai sus.

Asculta Europa Fm de luni pana vineri. Daca auzi numarul de inmatriculare al masinii tale, trimite imediat SMS la 0728 111 222 cu textul INIMA si datele tale de contact si ai castigat 500 lei.
Iar la marea extragere din 17 octombrie, poti castiga o Dacia Lodgy.


Comentarii