Cum scapam rapid de cosuri?

Va recomand cateva masti faciale pentru a distruge rapid cosurile, pe care le puteti face acasa sau daca preferati masti din comert utilizati masti pe baza de argila, ulei de arbore de ceai, sulf, camfor, licopen si acid salicilic.
1. Se paseaza o bucatica de pepene rosu, se aplica pe toata fata, se lasa sa se usuce apoi se clateste cu apa calda dupa care la final se clateste cu apa rece.
2. Se taie o rosie in jumatate si se maseaza zilnic fata apoi se clateste cu apa calda si apoi cu apa rece. Nu se aplica pe cosurile deschise pentru ca se vor irita si mai tare.
3. Se inmoaie o bucatica de paine in lapte, se aplica pe cosuri si se lasa timp de 20 de minute.
4. Se da un mar prin razatoarea mica, se amesteca cu o lingura de miere de albine, se lasa 15 minute pe fata sa actioneze apoi se clateste cu apa calda si la final cu apa rece sau pulverizati pe intreaga fata apa termala pe care o lasati sa se usuce.
5. Se amesteca putina pasta de dinti mentolata cu putina apa, se intinde pe cosuri, se lasa 5 minute sa actioneze dupa care se clateste cu apa rece.
6. Se dizolva o aspirina intr-o lingura de zeama de lamaie, se adauga o lingura de pudra de argila rosie si 1 lingura de miere de albine. Se amesteca bine compozitia pana se formeaza pasta apoi se aplica pe fata timp de 30 de minute apoi se clateste cu infuzie de musetel si apoi se pulverizeaza apa termala.
7. Alte trucuri eficiente pentru a distruge cosurile:
- dizolvati 3 aspirine in 100 ml de apa minerala si folositi amestecul seara ca lotiune tonica.
- piatra de alaun pe langa faptul ca opreste sangerarea taieturilor daca se inmoaie putin in apa si se freaca usor un cos, acesta va disparea peste noapte. Se aplica de 2 ori pe zi pentru mai multa eficienta.
- se taie un catel de usturoi in jumatate si se tamponeaza cosurile de doua ori pe zi (usturoiul distruge bacteriile dar si cosurile).
- se aplica direct pe cos seara inainte de culcare, o felie de cartof fixat cu un plasture si se lasa pana dimineata.
- se amesteca o lingura de otet de vin cu 150 ml de apa dupa care se aplica pe petele rosii.

Comentarii

  1. stiam doar metoda cu pasta de dinti.. dar o sa le incerc si pe celelalte.. :)

    te pup si te-am adaugat in blogroll

    RăspundețiȘtergere
  2. am multe cosuri pe frunte ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am avut mult timp probleme cu acnee si am scapat greu pana cand un doctor bun mi-a dat un tratament eficient anti-acnee. Am folosit pentru a scapa de acnee creme pe baza de ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation. Efectele au fost foarte bune, ce imi doream de mult timp si am reusit sa scap de cosuri si puncte negre. Doctorului mi-a dat sa folosesc pentru curatarea tenului dimineata si seara o spuma naturala cu ulei 100% pur din arbore de ceai de spalat pe fata impotriva acneei, apoi pentru a patrunde mai mult in ten sa folosesc lotiune tonica naturala cu ulei 100% pur din arbore de ceai si hamamelis si pentru ca cele 2 produse imi usuca tenul mult am folosit crema hidratanta naturala pentru fata cu ulei 100% pur din arbore de ceai, ulei de macese si vitamina E. Efectele au fost foarte foarte bune, eu inca folosesc aceste produse, m-am indragosit de ele. Pe langa cele 3 produse de curatere, dupa ce crema a intra bine in piele am folosit un gel medicinal anti-acnee cu ulei 100% pur din arbore de ceai impotriva acneei (cosuri), punctelor negre si punctelor albe. Eu sunt tare multumita de calitatea produselor, cum au actionat si ca m-au scapat de acnee, le recomand. Sanatate

    RăspundețiȘtergere
  4. Vreau sa va confirm ca am folosit si eu aceste produse naturale de la Thursday Plantation si sunt foarte eficiente. Le recomand si eu.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu