Mai frumoasa cu varsta cu Anew Clinical A-F 33 de la Avon

 De ce avem nevoie de Anew clinical A-F 33?
Anew Clinical A-F 33 este noul produs "minune" antirid pentru toate femeile care vor sa-si recapete frumusetea pielii (am pus in ghilimele pentru ca nu l-am incercat inca sa stiu daca e bun sau nu si nici nu am nevoie deocamdata de produse antirid). Ridurile sunt ireversibile, si nu le putem stopa definitiv ci le putem doar "amana" evolutia si le putem acoperi prin diverse tertipuri. Ne putem pastra o piele frumoasa pentru mai mult timp cu ajutorul alimentatiei si abia apoi cu ajutorul produselor eficiente. Cel mai greu este sa gasim acel produs perfect. In cautarea lui costurile sunt mari, si buzunarele goale;)), si de multe ori te fac sa renunti punand pe primul loc alte lucruri dar cine nu renunta, reuseste intr-un final sa obtina ce si-a propus doar daca are o situatie financiara deosebit de buna, deoarece frumusetea la fel ca si sanatatea este scumpa. Sanatatea pielii este afectata de mai multi factori precum ereditatea, varsta, clima, poluarea, dieta, nivelul de stres si fluctuatiile hormonale. Din moment ce pielea imbatranita nu pierde celule la fel de repede, iar unele noi nu cresc la fel de rapid, pielea poate incepe sa para mohorata pe masura ce imbatranim.
Colagenul si elastina isi pierd vitalitatea, stratul de grasime se subtiaza, iar pielea isi pierde din fermitate. Dar cateva modificari aduse regimului alimentar, regimului de ingrijire a pielii si cateva solutii rapide pot schimba considerabil situatia. Inaintand in varsta avand in vedere aspectele anterioare, trebuie sa incepem sa folosim o solutie de curatare crema, o crema hidratanta mai puternica, sa exfoliem pielea mai des, sa folosim o data pe saptamana o masca hidratanta si sa folosim un machiaj potrivit varstei prin care sa ascundem defectele ei nu sa le punem in evidenta.
Pentru a stopa temporar ridurile de sub ochi un truc eficient si ieftin ar fi sa folosim o crema pentru ochi cu peptide care netezeste ridurile timp de cateva ore (de exemplu crema de ochi pentru scaderea ridurilor de la L'Oreal). Pentru a netezi ridurile fine de pe fata se pune putina crema hidratanta dupa aplicarea fondului de ten, intre nas si barbie, sub ochi sau oriunde sunt riduri care trebuie ascunse. Trebuie evitate pudrele care lasa dungi pe pielea uscata, in schimb trebuie sa folosim fond de ten crema, fard de ochi si ruj crema. Iar inainte de a aplica fondul de ten se aplica crema hidratanta sau se amesteca crema hidratanta cu fondul de ten si se aplica. Iar pentru ridurile de expresie pentru a nu apela la injectiile cu Botox poti folosi "Botox la sticla" de exemplu cremele cu aplicare locala ce au ca ingrediente active peptidele sau Glamoxy Snake Serum despre care am auzit numai pareri bune doar ca este cam scump.
Sau cel mai bine folositi produsele antirid din gama Anew care nu sunt chiar asa de scumpe avand in vedere ca isi fac"datoria" din cate am vazut din parerea multor persoane si chiar a unei cunostinte care foloseste produse antirid de la Anew. De la Anew folosesc cateodata doar un gel de curatare specific varstei si pielii mele si chiar imi place, singurul inconvenient ar fi ca ma ustura foarte tare ochii daca ajunge din greseala in ochi sau cel mai bland gel de curatare care il folosesc aproape in fiecare zi este gelul spumant hipoalergenic de la Oxyance (nu folosesc chiar in fiecare zi acelasi gel de curatare pentru a nu se obisnui pielea cu acel produsul, asa ca le alternez). Anew Clinical A-F 33 il gasiti la pretul de 70 lei in campania 14.
Ce produse de la Anew ati folosit si ce rezultate ati avut?

Comentarii

  1. Bine spus:"minune"!Numai ca...este "otrava minune!" Atât eu și soacra mea l-am folosit si ne-a ars fața din prima zi.Greșeala noastră a fost ca am avut încredere în produs și am ignorat faptul ca ne ustura îngrozitor fața când îl foloseam.Așa ca...ma îndoiesc ca a fost testat dermatologic! Niște nenorociți!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acelasi lucru am patit si eu. l am folosit doar o saptamana si am arsuri in jurul ochilor ...nu il recomand netestat in prealabil.colega mea il foloseste si ea ,dar nu are niciun fel de probleme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Într-adevăr, dacă este folosit pe ochi simti ca arde. Se întâmplă în prima săptămână apoi din ce in ce mai puțin. Efectele sunt vizibile după 3 saptamani.Recomand dar aplicat doar o dată pe zi dimineață sau seara.Daca e folosit de două ori arsura e simțită mai tare pentru doamnele cu ten sensibil.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu