BB Cream Dream Fresh de la Maybelline - review, pret, comparare

Garnier ne-a incantat cu BB Cream Miracle Skin perfector, o crema colorata pigmentata care netezeste tenul, hidrateaza, protejeaza tenul de radiatiile solare UVA/UVB avand FPS 15, confera luminozitate, estompeaza ridurile si micile imperfectiuni, are un miros placut, contine vitamina C si pigmenti naturali. O gasim in varianta pentru ten normal cat si pentru ten gras in doua nuante light-medium la un pret deloc scump avand in vedere cantitatea si calitatea, la doar 26 lei 40 ml. Si L'Oreal au in gama lor produse BB Cream precum crema de zi regeneratoare Repair 10 BB Cream, culoare medium SPF 20 ce imbunatateste aspectul pielii, echilibreaza suprafata pielii, redefineste calitatea pielii, lumineaza tenul, este intens hidratanta, ascunde petele, acopera ridurile fine, protejeaza cu SPF 20, pielea se simte mai ferma, mai fina si acopera imperfectiunile tenului si costa doar 51 lei 50 ml.
Dar iata ca de curand si Maybelline incearca sa ne impresioneze cu BB Cream Dream Fresh si nu se lasa mai prejos cu noul produs. Ce promite acesta?

Ar avea 8 beneficii intr-un singur produs revolutionar la pretul de 26,99 lei 30 ml. Iar aceste beneficii sunt:
- corecteaza imperfectiunile
- se adapteaza nuantei tenului
- ilumineaza
- catifeleaza
- hidrateaza
- protejeaza cu SPF 30
- nu contine ulei sau ingrediente care incarca pielea.
Ce putem observa la aceste 3 produse?
Putem observa ca au multe beneficii in comun cu diferenta ca fiecare din produse au cantitati diferite, au factor de protectie diferit si preturile la fel de diferite. Insa BB Cream de la Garnier si Maybelline sunt mai apropiate ca pret. Mai putem observa ca multe din beneficiile promise le gasim la fiecare doar ca in ambalaje diferite, firme diferite, fiecare cu reteta sa secreta;)).
Care dintre cele 3 produse merita sa faca parte din trusa cu cosmetice?
Avand in vedere ca le-am folosit pe toate 3 pot sa fac o diferenta intre ele...Specific pentru inceput ca eu am tenul gras cu antecedente de acnee (dar in urma unui tratament de 6 luni am scapat definitiv de ea fara a lasa vreo urma pe tenul meu, de parca nici nu a existat vreodata).
Prima data am folosit BB Cream de la Garnier pentru ten normal pentru ca nu aparuse inca varianta pentru ten gras si cu toate acestea si-a facut datoria, surprinzandu-ma intr-un mod placut dar si mai placut m-a surprins atunci cand a aparut si varianta adecvata tenului meu, e de ajuns sa folosesc numai aceasta crema fara sa mai folosesc si pudra cum faceam de obicei, in rest beneficiile s-au vazut. Deci pot sa-l recomand cu incredere ca fiind un produs necesar din trusa cu cosmetice. Nu costa mult, acopera cat trebuie si ne tine si mai mult timp pentru ca nu este nevoie de mult produs pentru o singura folosire deci e chiar un produs economic;))...
Bine, apoi am zis sa folosesc si ceva ce am crezut ca o sa fie o minunatie avand in vedere beneficiile promise dar si pretul ridicat (BB Cream de la L'Oreal). Bineinteles ca m-au fermecat beneficiile incat nu m-am uitat prea mult la pret avand in vedere ca tenul nostru este important, reprezinta cartea noastra de vizita. Daca in interior suntem bine atunci ea arata bine si noi ne simtim si mai bine cu o piele curata si frumoasa. Dar spre surprinderea mea nu a fost produsul potrivit pentru mine desi zicea ca e potrivita pentru toate varstele si tipurile de ten. Chiar am niste mici riduri de expresie mostenite in jurul ochilor si ma gandeam ca am gasit solutia. Da de unde...cand ma dadeam cu ea se intindea foarte greu, nu intra in piele, ba chiar "fugea", efectul era acela ca atunci cand pui axion intr-o tigaie cu ulei, si uleiul se indeparteaza asa si aceasta crema pe tenul meu parca dat cu axion;)). Poate o fi potrivit pentru alte persoane dar pentru mine sigur nu. L-am folosit de 2 ori crezand ca poate tenul meu era capricios in contact cu produsul la inceput dar nici a2a oara nu a fost cu noroc, iar acum sta la expozitie pe noptiera;)).
Si o ultima varianta pe care am incercat-o a fost BB Cream de la Maybelline...o varianta la fel de buna ca si cea de la Garnier, doar ca nu are un miros parfumat ca cel de la Garnier, insa se intinde usor, acopera ca o crema colorata nu ca un fond de ten cum e cea de la Garnier. Nu irita pielea, o lasa fina si luminoasa, da un aspect natural pielii iar daca te dai in doua straturi ar avea acoperirea unui fond de ten usor sau va dati un strat cu BB Cream si apoi cu un strat de fond de ten usor (eu folosesc unul de la Yves Rocher) iar efectul este unul interesant. Fondul de ten se fixeaza mai bine si confera tenului un aspect matifiant, deci nu mai este necesara folosirea pudrei o perioada a zilei (pentru ca am tenul gras pudra este indispensabila dar in combinatia asta nu mai am nevoie de ea un timp). Deci o recomand si pe aceasta sa o incercati cu incredere, cu siguranta nu va face probleme dimpotriva va va incanta in mod surprinzator si nu e deloc scumpa. Eu am cumparat-o de la Auchan la pretul de 26,99 lei, dar am inteles ca in magazinele B&B Collection ar fi mai ieftina.
Care vi se potriveste? Ce produse miraculoase ati recomanda?

Comentarii

  1. Tot BB Cream recomand și eu. Foarte tare postul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi plac articolele tale,continua tot asa;).......................................

    RăspundețiȘtergere
  3. de unde ai cumparat bb cream-ul de la Maybelline?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum au aparut si la Carrefour la pretul de 22 de lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna! pt un ten gras cu acnee sunt bune aceste creme?

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Da sunt bune, chiar si eu am avut pana acum 4 luni acnee, am tenul gras si folosesc in fiecare zi ori bb cream de la Maybelline ori cel de la Garnier cel special pentru tenul gras din prima poza;). Dupa ce le termin pe astea o sa-mi iau si bb cream de la Yves Rocher. Am primit noul catalog si aici am vazut noutatea, putin mai scumpa decat cele care le-am prezentat dar tot sunt curioasa de efect;))

    RăspundețiȘtergere
  7. pe care il recomanzi dintre cele 3?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dintre cele 3, recomand de la Garnier. De ce? Pentru ca acopera mai bine, nici nu mai este nevoie de fond de ten iar daca ai tenul gras si folosesti formula speciala pentru tenul gras nici nu mai e nevoie de pudra;).

    RăspundețiȘtergere
  9. Scuze pentru acest raspuns intarziat...

    RăspundețiȘtergere
  10. Cu ajutorul dermatologului care in ultima faza mi-a recomandat tratamentul cu isotretinoin si aplicari de doua ori pe zi cu skinoren timp de 6 luni de zile (este un tratament care trebuie respectat cu strictete, se iau cate doua pastile seara). Timp in care a trebuit sa folosesc crema cu factor de protectie specific pielii mele si o trebuit sa ma feresc de soare cat puteam. Tratamentul l-am terminat in iulie si de atunci nu mai am nici o problema, nu mi-a mai aparut nimic.

    RăspundețiȘtergere
  11. Dar daca ai inceput tratamentul trebuie sa te tii de el pana la capat, nu cum am auzit ca facea cineva care o luna lua, alta nu lua si tot asa iar acneea i se agravase. Cu acest tratament nu e de joaca si trebuie citit cu atentie si prospectul care e destul de lung;)). L-a inceput cand am citit m-am speriat putin, dar nu am renuntat pentru ca voiam sa scap de acnee, nu mai rezistam, ma chinuiam de 3 ani. Cand foloseam un tratament disparea,cand nu-l mai foloseam reaparea. Dar cu acest tratament nu a mai aparut nimic si nu mai apare daca aveti grija si de igiena zilnica. In prima luna de tratament o sa mai fie prezente cosurile, din a doua luna deja dispar si scapi si de puncte negre. Trebuie folosita si o crema hidratanta deoarece pastilele usuca pielea.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cu placere! Daca mai ai nevoie de ceva, sunt aici;)...

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna
    Ce crema BB as putea folosi avand in vedere ca am ceva pistrui care nu imi plac deloc?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru ultimul anonim: BB Cream de la Garnier pentru ten gras are cea mai mare acoperire dintre toate, dar trebuie sa folosesti in functie de tipul tenului. Daca ai tenul gras/mixt o poti folosi cu incredere, daca e normal/uscat o poti folosi pe cea de la Maybelline. Insa de curand am mai descoperit o noua BB Cream foarte buna, Nude Magique de la LÓreal si cred ca ar fi potrivita pentru tine, avand o acoperire cat de cat buna. Dar pentru o acoperire perfecta a pistruilor, tot fondul de ten foarte pigmentat si pudra compacta reprezinta secretul de succes. BB Cream doar ofera naturalete, uniformizand culoarea tenului. Si nu uita ca tenul cu pistrui are un farmec propriu si nu ar trebui sa-i ascunzi de tot ;). O zi frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  15. E super mai ales ca pretul e mic.
    Exista un bb excelent acum vara si in general la brunete ,am vazut pe FB cat de bine arata
    BB crema Bronze,asiatica.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu