Nutri-Gold L'Oreal Paris - protectie si hranire pentru pielea ta

Pielea este linia intai de aparare a organismului impotriva agresiunilor provenind de la infectii, lumina, temperatura extrema, poluare si rani fizice. Pielea este un organ major de excretie iar impreuna cu rinichii ajuta la reglarea continutului de apa si a compozitiei chimice a organismului. Puteti preveni imbatranirea prematura a pielii mancand multe fructe si legume proaspete dar si avand un ritual de ingrijire zilnica adecvat tipului de piele. Incurajati productia de sebum printr-un control eficient al stresului, o dieta sanatoasa, o greutate normala, evitand temperaturile extreme, vantul puternic si contactul cu sapunuri si detergenti duri. Folositi zilnic o crema de fata, beti cel putin 6 pahare de apa pe zi, folositi o crema cu protectie solara cu FPS 15 sau mai mult in functie de anotimp, spalati-va pe fata cu un sapun delicat cu extracte vegetale cum ar fi uleiurile din samburi de palmier si din nuca de cocos sau cu o lotiune de curatare fara sapun pentru a ajuta la mentinerea aciditatii naturale a pielii. Contribuiti la refacerea si reinnoirea celulelor pielii dormind suficient si renuntand la fumat (fumatul reduce continutul de colagen astfel ridurile se dezvolta mai rapid iar dupa ani de fumat pielea devine mult mai subtire decat cea a unui nefumator de aici rezultand riduri mai adanci).
Pentru ca pielea sa ramana sanatoasa, catifelata si supla, are nevoie de o productie adecvata de sebum, de o hidratare buna, de o buna circulatie a sangelui si limfei, de suficienti nutrienti, de echilibru hormonal si de abilitatea de a se reface, reinnoi singura in fata potentialilor daunatori. Dar pentru ca toate astea sa existe trebuie sa aiba si putin ajutor din partea noastra pentru a continua sa ne slujeasca o viata intreaga;).
Vara si primavara pielea noastra are nevoie de o crema hidratanta iar toamna si iarna pielea are nevoie de o crema nutritiva. De aceea L'Oreal Paris a creat noua gama Nutri-Gold, dedicata ingrijirii tenului in sezonul rece. Aceasta crema este un rasfat absolut in ingrijirea pielii, folosind-o in fiecare zi pielea devine mai hranita si fortificata. Toata vara am folosit crema hidratanta Normaderm de la Vichy, o crema absolut uimitoare si potrivita pentru tenul meu, dar de cand a venit sezonul rece am cautat o crema nutritiva, iar aceasta mi s-a parut potrivita pentru tenul meu si intr-adevar asa este. Deocamdata am folosit o monstra, pentru a fi sigura ca trebuie sa investesc in intreg produsul, pentru a nu mai da bani degeaba ca apoi sa las crema sa expire in dulap cum am patit de cateva ori inainte. Imi place, este usoara si nu imi lasa deloc pielea unsuroasa. Aceasta crema contine laptisor de matca (este bogat in nutrienti indispensabili organismului, un elixir reparator care patrunde in piele si o hraneste), calciu (intareste bariera de protectie a pielii) si uleiuri esentiale (reda confortul pielii). Aceasta gama o gasim in doua variante: crema de zi si crema de noapte la pretul de doar 39,99 lei fiecare in farmaciile Sensiblu. Pana voi cumpara aceasta crema in original voi mai folosi o monstra de crema la fel de hranitoare si plina de promisiuni pentru toate tipurile de ten, Beautiful Skin No7 la pretul de 69 lei. Am auzit numai de bine si despre aceasta dar pentru a fi sigura ca fac alegerea potrivita trebuie sa fac o comparare intre cele doua sa vad care prieste cel mai bine tenului meu, si ce rezultate obtin in final.

Voi ati incercat una dintre aceste creme? Pe care ati recomanda-o?

Comentarii