Iarna asta, Moșul stă mai mult

După mine, aș vrea ca Moșul să stea tot anul nu doar iarna asta. Dacă nu știați, există o campanie promoțională la Dr Oetker, ultima pe anul ăsta și prima pe 2013 pentru că Moșul stă mai mult, până pe 31 ianuarie 2013.
Trebuie să vă axați pe ingredientele pentru prăjituri Dr Oetker. Mai ales în preajma sărbătorilor asta e foarte ușor. Important e să mai găsiți prin rafturile magazinelor ingrediente. De exemplu, astăzi nu am găsit esență de rom în Kaufland de la nicio firmă.
Lista produselor care participă la promoție e lungă, de la praf de copt, zahar vanilat, cremă de ciocolată la esențe de toate tipurile, glazuri și lapte praf. Mai multe detalii despre concurs și produse participante găsiți pe www.promotii-oetker.ro.

Înscrie-te în concurs cumpărând 5 ingrediente pentru prăjituri Dr Oetker și trimițând numărul bonului fiscal prin SMS la 1860 sau online pe www.oetker.ro. Te așteptă la finalul campaniei un Volkswagen Tiguan. Alte premii: excursii în Bucovina, camere foto, enciclopedii și mixere de mână.



Comentarii