Masca frumusetii, produs dupa o reteta originala

Multe dintre noi incercam sa gasim reteta frumusetii. Poate exista, poate ca nu exista, dar cu siguranta ingredientele din natura ne ajuta cat se poate, dar fara ajutor din partea noastra in nici un caz nu va da rezultat nici o minune. Poate nu ne dorim neaparat reteta frumusestii ci doar sa remediem anumite afectiuni, defecte s.a. Fiecare ne nastem diferiti din toate punctele de vedere, iar de-a lungul vietii in functie de experientele avute, corpul nostru sufera anumite modificari. Oricat de mult poate ne dorim sa aratam ca cineva nu vom reusi si nici nu trebuie sa ne dorim sa fim ca altcineva, trebuie sa fim unici si originali, nu sa copiem. Trebuie sa ne apreciem asa cum suntem si sa infrumusetam ceea ce avem deja, dar fara sa exageram. Ieri am scris cateva masti de argila, voi scrie intr-o viitoare postare si cateva masti emoliente, hidratante, antirid si regeneratoare, insa azi voi scrie despre masca frumusetii pe care am gasit-o in plafar. Cautand argila verde, mi s-a recomandat o masca care are multe aprecieri din partea femeilor de toate varstele. Folosind-o pot sa confirm acelasi lucru. Din primele minute, am simtit ceva ce nu am mai simtit la alte masti, am simtit ca este "vie".
Dupa ce am indepartat masca fata mea era mata, avea o culoare uniforma, pielea neteda si fina, parca eram data cu ceva pe fata. Se aplica doar o data pe saptamana, eu o folosesc de 2 saptamani, dar m-am indragostit de ea din prima clipa "dragoste la primul efect";)). Eu cred ca un produs este intr-adevar bun atunci cand se vad rezultate din prima. Inteleg ca nu din prima o sa se vada toate rezultatele promise dar macar un mic semn de imbunatatire, trebuie sa fie, altfel este un produs esuat. Degeaba se zice ca dupa nu stiu cate saptamani se vad rezultatele, in cazul anumitor produse da se vad dupa mai multe saptamani dar in cazul unora nici cand se termina produsul respectiv nu s-a observat vreo schimbare si te mai trezesti ca ai dat si o multime de bani pe acel produs. Chiar in privinta slabitului, ieri, la sauna (in sezonul rece incerc sa merg mai des la sauna, vara am mers o data dar nu imi prieste) am intalnit o persoana care mi-a povestit ca a urmat un tratament de slabire intensiv, pe care a dat multi bani, in fiecare zi trebuia sa consume numai shake-uri, dar la un moment dat s-a plictisit de aceasta rutina, si voia sa simta din nou gusutul mancarii adevarate, gatite acasa. A reusit sa slabeasca 30 kg fara sa depuna nici un efort fizic, dar intr-o luna, doua, dupa ce a renuntat la program le-a pus pe toate inapoi:o. Mi s-a parut incredibil ca a slabit fara efort atatea kilograme, doar cu ajutorul unor shake-uri, la fel mi s-a parut si faptul ca le-a pus rapid pe toate intr-un timp asa de scurt. Aici e cam greu de zis ce nu a functionat, ori programul nu era potrivit pentru rezultate de lunga durata, fie si dupa renuntarea la acesta fie fata respectiva a cam intrecut masura dupa ce a renuntat. Nu judec si nici nu vreau sa o fac, dar imi pare rau pentru ce se intampla. 
Revenind la subiectul articolului de azi, haideti sa vedem si promisiunile pe care le face aceasta crema (mereu deviez de la subiectul principal cand imi mai amintesc vreo intamplare recenta sau altele, e ca si cum as vorbi cu cineva, simt ca cineva ma asculta si atunci cand stiu ca cineva ma asculta nici nu ma pot abtine sa nu zic tot ce-mi mai trece prin cap;))...asa sunt eu mereu zapacita, mereu vreau sa zic totul si cateodata nu reusesc, macar aici sa fac ce vreau eu:D). Acestea sunt urmatoarele:
  • netezirea obrazului
  • destinderea muschilor
  • sterge ridurile (ridurile cu expresie cu siguranta le sterge, nu stiu ce se intampla in cazul celor profunde)
  • sterge urmele de oboseala, stresul zilnic, insuficienta de somn
  • stimuleaza imunitatea locala
  • procesele metabolice
  • sustine sinteza colagenului si elastinei
  • miros placut
  • contribuie la refacerea activitatii fiziologice a celulelor.
Masca se lasa sa actioneze minim 30-60 de minute, eu am lasat-o chiar 1 ora si 20 de minute, apoi am clatit cu apa calduta apoi cu apa rece iar la final am pulverizat fata cu apa termala. Dar se recomanda sa se pulverizeze fata cu infuzii de plante precum: musetel, sunatoare, tei. O sa incerc si eu data viitoare sa vedem ce efect in plus se adauga.
Este o masca pentru toate tipurile de ten (ceea ce m-a bucurat intr-un fel ca nu exista restrictii pentru tipul meu de ten), printre alte beneficii ale acestei masti, ce completeaza necesitatile fiecareia, ar mai fi si faptul ca este:
  • calmanta
  • hidratanta
  • emolienta
  • nutritiva
  • tonica
  • detoxifianta.
Ingredientele pe care le contine sunt provenite din agricultura biologica, iar acestea sunt:
  • echinaceea BIO
  • argila
  • lavanda
  • Vitamina E si C.
Iar pretul este destul de mic avand in vedere beneficiile obtinute in urma folosirii acesteia, si in plus are si un continut destul de mult: 100 ml.  Pretul la aceasta cantitate, dupa cum se vede si in poza, este de 7,59 lei. Pretul diferind de la un magazin naturist la altul.
Nu stiu sigur daca am mai spus asta in articolele mele, dar atunci cand vreti sa evitati reactiile sensibile, porii inchisi s.a probleme e important sa cititi cu atentie eticheta produselor cosmetice. Cum cititi etichetele de pe alimente asa trebuie sa faceti si cu produsele cosmetice. Asa puteti preveni probleme viitoare si va poate ajuta sa va dati seama daca dati banii pe o eruptie. Lista de ingrediente va spune cat de mult sau cat de putin dintr-un anumit ingredient se gaseste in produsul respectiv. Prin lege ingredientele trebuie afisate in ordinea descrescatoare a predominantei, deci cu cat mai aproape de inceputul listei este un ingredient, cu atat mai mult din el se gaseste in produs, si cu atat va fi el mai eficient. Eu ma orientez astfel atunci cand imi cumpar un anumit produs: cu cat are mai multe ingrediente in lista cu atat are mai multe chimicale si nu este bun, deci cu siguranta nu se va afla in cosul meu de cumparaturi. Si ma bazez pe asta atat in privinta alimentelor cat si in privinta cosmeticelor.

Comentarii