Ser antirid BIO pentru zona din jurul ochilor

Zona din jurul ochilor este una dintre cele mai delicate parti ale fetei. Aceasta suprafata a pielii este deseori afectata de aspecte inestetice si in plus, este prima care manifesta semne ale oboselii, stresului si ale varstei inaintate. Toate acestea se intampla mai ales din cauza subtirimii epidermei, aproape lipsita de aparare in fata agentilor externi negativi, a mimicii faciale si a carentei de somn. Printre aspectele inestetice care apar in aceasta zona se numara:
- cearcanele
- ridurile cunoscute ca "laba gastei"
- pungile de sub ochi.
Trebuie sa acordati atentie si cosmeticelor care pot dauna zonei din jurul ochilor.
Sunt indicate:
Pentru cearcane:
  •  sunt indicate creme care contin cretisoara, barba-ursului si musetel
  • cremele cu arnica, ruscuta si vitamina E pot imbunatati circulatia sangelui in zona din jurul ochilor, revitalizand epiderma si ameliorand aspectul.
Pentru "laba gastei":
  • pe langa corectarea mimicii faciale pot fi utile si sedintele repetate de microdermabraziune (este o operatiune placuta, relaxanta, nu prea scumpa, aproximativ 30 lei sedinta sau daca prindeti un voucher si mai bine)
  • sedintele de electroosmoza cu preparate homeotoxicologice care au o actiune nutritiva asupra dermei
  • pentru aceste riduri sunt indicate cremele cu iedera, barba ursului si prune.
Pentru pungile de sub ochi:
  • este foarte indicat limfodrenajul
  • sunt utile creme de arnica si vitamina E.
Eu am probleme cu ridurile de expresie, asa ca nu duc lipsa de ele, le am mostenire deci trebuia sa fac ceva impotriva lor. Am incercat cateva creme pentru zona din jurul ochilor, atunci cand am realizat ca e foarte importanta si aceasta zona, de multe ori ignorata pana cand ne uitam in oglinda si ne trezim ce ochi avem si cum de am ajuns in stadiul ala. La mine inca nu e prea tarziu, deci m-am trezit la timp pentru a le preveni. Dintre toate cele care le-am incercat, trei la numar, a patea incercata a fost mai cu noroc. Fiind membru de aproape un an la LifeCare am decis sa incerc si produsele pentru ten, care m-au lasat placut surprinsa, in special acest ser antirid pentru zona din jurul ochilor. Are 30 ml, un miros subtil, placut, si deloc scump la doar 39,99 lei la pret de partener, la pret de catalog fiind 49,89 lei. Actiunile benefice ale acestui ser sunt:
- ridurile de expresie sunt diminuate
- continutul de acizi grasi previne alterarea structurala a fibrelor de colagen si ajuta la stimularea acestora
- pungile de sub ochi sunt diminuate
- pleoapele mai ridicate
- aspectul pielii din jurul ochilor imbunatatindu-se zi dupa zi.
Acest ser antirid BIO pentru ochi Biotissima, contine printre alte ingrediente naturale si din agricultura ecologica:
- Omega 3 si Omega 6
- aloe
- Acacia
- extract de cimbru
- ulei de jojoba
- ulei de masline
- extract de salvie.
Este suficient sa aplicati o picatura, sa masati usor, circular, pana la absorbtia in piele a serului. Il aplic in fiecare dimineata impreuna cu Crema hidratanta BIO de zi Biotissima (44 lei-pret de partener, 54,99- pret de catalog) si seara impreuna cu Crema nutritiva  BIO de noapte Biotissima (47,99 lei-pret de partener, 59,99 lei-pret de catalog) , doua creme benefice pentru tenul nostru, asa plin de multe substante nocive din aer si nu numai. Si am observat intr-o poza, ca atunci cand zambeam nu se mai vedeau asa strident ridurile mele de expresie iar fata se vedea mai neteda, ferma si luminoasa. Ingredientele tuturor acestor produse sunt naturale, tin mai mult timp iar efectele sunt imediate. Nu o sa laud niciodata un produs care nu isi merita banii si nu e bun de nimic. M-am saturat sa irosesc banii pe promisiuni si inselatorii de tot felul. Investiti in sanatate si calitate pentru ca sanatatea e cea mai de pret si cel mai important este sa nu IROSITI.
                      (pentru a vedea imaginile mai mari, sa vedeti detaliile, dati click pe ele)


Comentarii