Concurs Velena Nail Shop "Castiga un set complet de catifea"

Velena Nail Shop a pregatit in preajma sarbatorilor de iarna, un concurs pentru o manichiura de exceptie. Daca activitatea zilnica nu va permite, daca aveti unghii casante sau pur si simplu obisnuiti sa va roadeti unghiile si va doriti unghii lungi, frumoase sau cu o forma perfecta atunci ar trebui sa luati in considerare varianta de a va aplica unghii false (imi plac cum arata la alte fete dar eu nu sunt adepta unghiilor false ci a unghiilor simple, cat mai scurte, cu putina culoare daca simt nevoia de o mica schimbare,si atat nimic mai mult, sa nu ma incomodeze;)), dar cui ii place sa aiba unghii lungi si frumoase, aceasta ar fi solutia). Acest concurs se va desfasura online pe pagina de facebook http://www.facebook.com/velenanailshop, in perioada 1 noiembrie 2012 - 3 ianuarie 2013.
Pentru a participa trebuie sa:
- dati like paginii de facebook  http://www.facebook.com/velenanailshop 
- daca lucrati in domeniul  unghiilor false trebuie sa va faceti cont pe site-ul oficial www.velena-nailshop.ro, iar cine lucreaza in domeniu si nu se inregistreaza va fi descalificat din concurs
- dati share la pagina de concurs si un comentariu la poza pentru a primi un numar de inregistrare.
Premiul se va acorda prin tragere la sorti si consta intr-un:
- Set complet de aplicare a catifelei pe unghii (dupa cum stiti, aplicarea catifelei pe unghii este noul trend al unghiilor chic, care vorbesc despre personalitatea ta).
Castigatorul concursului va fi anuntat si publicat pe pagina de facebook http://www.facebook.com/velenanailshop , in perioada 3-7 ianuarie 2013.
Succes fetelor!

Comentarii