Dilema zilei: cadouri de Crăciun pentru iubit

Perioada Crăciunului este una dintre cele mai frumoase momente ale anului. Știi că primești cadouri, mănânci bunătăți, pleci la munte, petreci momente frumoase alături de iubitul tău. Dar ce te faci când habar nu ai ce cadou să ii iei. Dacă nu te-ai pregătit din timp și nu ai strâns la saltea pentru cadoul de Crăciun recurge la ceva simplu și ieftin, poate chiar handmade. Chiar dacă se spune că bărbații apreciază cadourile practice (laptop, telefon, aparat de ras etc) în creierașul lui poți activa sentimentalismul cu un cadou simbolic.
Un set de căni personalizate cu voi 2, 2 brelocuri care împreună formează o inimă, o ramă foto sau o felicitare scrisă de mâna ta cu o cutie de bomboane și o sticlă de vin reprezintă un cadou perfect de Crăciun pentru el zic eu.
Iar în cazul în care dispui de bani mulți te poți gândi la următoarele posibilități:
La articolele de îmbrăcăminte nu știu dacă te poți gândi pentru că băieții sunt pretențioși, unii dintre ei fiind mai răi decât fetele în privința hainelor. Ai putea totuși să îi faci cadou o pereche de șosete simpatică, lenjerie intimă funny, un fes, mănuși simple și călduroase sau de ce nu mănuși touchscreen. Puloverele pot avea un impact negativ, s-ar putea să nu îi vină, să nu îi placă.
La capitolul gadgeturi să fii atentă la tot ce ți-a spus întregul an. Cu siguranță a vorbit despre telefoane, ceasuri, laptopuri. Dacă contul de la bancă e gras apelează la un prieten de-a lui și întreabă-l ce configurație ar fi potrivită sau ce model îndrăgește.
Emag.ro vă pune la dispoziție un meniu special în care găsiți cadourile ideale pentru iubit.
Modele de șosete și lenjerie intimă găsiți pe miniprix.ro. Ceva mai special pe cbstore.eu.
În orice caz, alegeți un cadou care să țină și să-i aducă aminte de tine toată viața.
Concluzia: un cadou e ușor de găsit dacă ai posibilități.

Comentarii

Trimiteți un comentariu