O nouă modalitate de logare pe myline-eon.ro


Pentru a-ți oferi servicii tot mai bune, E.ON a trecut la o versiune superioară a portalului E.ON Myline.
În noua versiune, accesul la contul tău de utilizator se face doar pe baza adresei de e-mail indicate la crearea contului, parola rămânând aceeași.
Modalitatea de transfer a utilizatorilor existenți pe noua versiune a portalului:
1. Te conectezi cu user-ul și parola cunoscute.
2. Portalul îți va afișa o pagină de transfer, solicitând actualizarea parolei.
3. Pe adresa de e-mail folosită la crearea contului tău online vei primi un link de confirmare a transferului contului pe noua versiune a portalului.
4. Pentru finalizarea procesului de transfer accesează link-ul primit.
5. Te conectezi pe noua platformă cu e-mailul și parola actualizată.

Comentarii

 1. vai de capul lor,nu le merge deloc,mai bine il lasau pe cel vechi,mergea foarte bine

  RăspundețiȘtergere
 2. incerc de 2 zile sa ma loghez la noua versiune si nu reusesc deloc. Vreau sa stiu ce am de facut

  RăspundețiȘtergere
 3. Nu merge nimic... Dezastru !!

  RăspundețiȘtergere
 4. A venit iarna ,este mai usor sa te fure la factura ,nu inteleg de ce le tot schimba atita;NU MERGE DELOC ,NU POT SA TRIMIT INDEXUL !

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu merge nimic.. dupa pasul 1 cu logarea nu se mai intampla nimic..

  RăspundețiȘtergere
 6. Chiar ca va bateti joc de noi, cei care va facem salariile colosale pe care le aveti !
  Doar asa sa mai puteti incarca facturile dupa bunul d-tra plac !
  Chiar nu mai aveti limita la nimic ?

  RăspundețiȘtergere
 7. Ati facut caca-maca... astept sa va treziti...

  RăspundețiȘtergere
 8. Cand primesc blestematul ala de email? vine cu tramvaiul? mai astept? ce dracu' faceti? va bateti joc sau sunteti varza?

  RăspundețiȘtergere
 9. pana v-ati cacait sa-mi trimiteti emailul de confirmare a expirat perioada de trimitere a indexului - felicitari ca incurcati lumea...

  RăspundețiȘtergere
 10. Ce dracu ati facut ca nu ma pot loga deloc tot arata ca utilizatorul sau parola sunt incorecte,am tot resetat si parola am schimbat si utilizatorul si tot degeaba, dracu sa va ia de hoti nenorociti ca nu mai stiti ce sa faceti sa furati .

  RăspundețiȘtergere
 11. Le dau dreptate celor dinainte.Dezastru!De o saptamana vreau sa intru si nu se poate.Mai grav ca am trimis mesaje ca nu merge si nimeni nu raspunde.Acesta este respectul pentru client la noi in tara.

  RăspundețiȘtergere
 12. Baiu.Nu ma pot loga deloc.Acelasi lucru i-mi spune si mie ca utilizatorul sau parola sant incorecte am tot resetat si parola am schimbat si utilizatorul si tot degeaba, dracu sa va ia de hoti nenorociti ca nu mai stiti ce sa faceti sa furati .

  RăspundețiȘtergere
 13. BAI FRAIERILOR DE LA EON GAZ DACA NU SUNTETI IN STARE SA FACETI NIMIC BUN MACAR NU FACETI RAU LASATI PROGRAMUL CAREA AFOST

  RăspundețiȘtergere
 14. Ati inghetat odata cu gazul?Hotilor , furati cel mai mult din toate serviciile din romania!

  RăspundețiȘtergere
 15. Pentru ce faceti un site, daca nu functioneaza nimic???????
  De trei(3) saptamani incerc sa ma loghez, dar degeaba, tipic romanesc: daca functioneaza ceva trebuie sa-l distrugem.

  RăspundețiȘtergere
 16. mai buna era versiunea veche ,incerc de o saptamana sa ma loghez dar degeaba.pacat de voi ca va dati nemti.stiti sa luati bani cat mai multi.

  RăspundețiȘtergere
 17. Aveti mare dreptate ... punctele de exclamatie sunt pentru a-mi frana limbajul trivial referitor la noua interfata

  RăspundețiȘtergere
 18. DEZASTRU! CINE A FACUT , SA-SI CUMPERE DOUA GLOANTE IN CAZ CA NU NIMERESTE DIN PRIMA...

  RăspundețiȘtergere
 19. Nu le merge site ul. De email ca ar trimite, cum aU SPUS, niic vorba. De raspuns la sesizare, nu. Evident ca trebuia lasata versiunea initiala. Acum, pa! oricum de cateva luni tot intrebau daca vrei sa ti tr factura in format electronic. Le-am spus da. Bieninteles ca asta nu s-a intamplat. Si de cate ori ma logam, ma intreba acelasi lucru. minti I luminate rau de tot. Bravos!

  RăspundețiȘtergere
 20. Daca tot vreti sa furati macar furati pe ceva ce noi si putem sa platim. NU VA MERGE RAHATUL ASTA DE NOU PROGRAM.incercam sa ne logam si nu merge deloc. CHIAR VA BATETI JOC DE NOI? DAR PANA CAND? LA BANI TREBUIE SA FIM IN TERMENUL VOSTRU DAR LA SERVICII VOI SUNTETI CU SECOLE IN URMA. RUSINE.ASTEPTAM CU TOTII PUTIN RESPECT SI NISTE SCUZE. SPER SA FACETI PROGRAMUL FUNCTIONAL CAT MAI REPEDE

  RăspundețiȘtergere
 21. exact acelasi lucru l-am patit si eu, astia au luat-o razna. nu ma pot loga, nu-m po recupera parola, ce se intampla?

  RăspundețiȘtergere
 22. Eu va propun sa facem sesizare la Protectia Consumatorului ( Protectia Furnizorului :))

  RăspundețiȘtergere
 23. de ce este romania altfel? va lamureste!

  RăspundețiȘtergere
 24. Da domle e si aici MAI MULT DECAT ESENTA MISCARII

  RăspundețiȘtergere
 25. Incerc sa accesez situl eon la adresa indicata :hhtp://www.eon-ro si nu reusesc.Fata de ceilalti comentatori eu spun ca nemtii de la eon au fost perfect romanizati.

  RăspundețiȘtergere
 26. V-ati facut de rahat.V-am rugat sa ma sunati. Santeti niste incapabili.

  RăspundețiȘtergere
 27. Ati depasit penibilul sunteti JENIBILI

  RăspundețiȘtergere
 28. Chiar nu aveti nimic de comentat d-lor de la E.ON? Sau sunteti in cabanele voastre de sarbatori!Eu unul am sa va parasesc.

  RăspundețiȘtergere
 29. voi cei de la E.ON aveti sef ? A... pardon , ce sef? sef de jecmanit oamenii, ca de luat in seama sesizarile facute de noi nici pomeneala, bani sa iasa,prostii sa plateasca,lua-v-ar naiba pe toti.

  RăspundețiȘtergere
 30. DACA VREI SA TE ENERVEZI FOLOSESTE VARIANTA NOUA.AM INCERCAT SA MA LOGHEZ DAR NU AM REUSIT.O PROSTIE !MAI BINE LASATI VECHEA VARIANTA DE LOGARE

  RăspundețiȘtergere
 31. LASATI VA ROG VECHEA VARIANTA CA CHIAR DACA NU ERA ASA DE STRALUCITA O DEPASESTE CU MULT PE ASTA NOUA...ASTA NOUA ESTE O BATJOCURA SI NU MERGE DELOC

  RăspundețiȘtergere
 32. RUSINE SUNTETI NISTE INCACPABILI

  RăspundețiȘtergere
 33. Noua varianta este jalnica,nu reusesc sa ma loghez!!!daca vreti sa nu va pierdeti timpul si sa va enervati,lasati o balta!!!

  RăspundețiȘtergere
 34. complicat de doua zile ma enervez...ati facut o prostie vati mancat bani ...plasa

  RăspundețiȘtergere
 35. FACETI CEVA CA SA SE POATA TRANSMITE ONLINE CITIREA INDEXULUI. MAI BINE ERA INAINTE. VREAU SA FAC CITIREA SI NU SE POATE. CA LA NOI LA NIMENEA.

  RăspundețiȘtergere
 36. plateam factura on-lyne acum cu noua varianta nu reusesc logarea ,se apropie scadenta.faceti ceva.AM IMPRESIA CA CEI DIN CONDUCEREA E-ON NU CITESC COMENTARIILE NOASTRE,DAR BANI IAU CU NEMILUITA DE LA NOI .RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE LOR.

  RăspundețiȘtergere
 37. Jignirile nu-si au rostul, dar fara a da vreo replica la cele sesizate de consumatori este nesimtire curata.

  RăspundețiȘtergere
 38. Bai tembelilor de la e-on da voi chiar sunteti penali de acum

  RăspundețiȘtergere
 39. Si totusi cum vom putea transmite citirea?
  Nu ne raspunde nimeni?
  Incerc de dimineata si nu reusesc logarea
  La naiba, faceti ceva sau pe voi va intereseaza doar sa incasati banii
  RUSINE

  RăspundețiȘtergere
 40. ...sa ma cenzurati iarasi......cu ce va deosebiti in ceea ce faceti si cum procedati,fata de hotii la drumul mare?!!!!!
  In loc sa veniti in sprijinul si ajutorul consumatorului, faceti tot ce puteti sa ingreunati sau chiar sa ne descurajati pt. a continua cu autocitirea....care mai franeaza din elanul vostru de ciurdeala.....sunteti o rusine, plecati naibii de aici si nu mai umiliti si batjocuriti acest popor atat de napastuit si de rabdator....ati adus tarifele la valori de lux pt. omul de rand si cu toate acestea ne umiliti prin ignoranta voastra si prin calitatea slaba a gazului pe care-l livrati, pt. ca stiti ca nu avem posibilitatea verificarii valorii calorice
  pe care o treceti pe factura....iarne este evidenta ciordelii cea mai graitoare...
  PUNETI-VA NAIBII ORDINE IN NOUL PROGRAM SI NU MAI TINETI LIPITI DE CALCULATOARE,MANCANDU-NE NERVII SI TIMPUL ..

  RăspundețiȘtergere
 41. gata mai s-a rezolvat se scrie adresa de e-mail ca user si parola veche si te conecteaza

  RăspundețiȘtergere
 42. ce naiba sa mai spui la atata dobitocie,stam si ne facem nervi cu toti care numai stiu sa fure,

  RăspundețiȘtergere
 43. atentie!!!!!!!!!!!! intrati pe contul creat,scrieti adresa de meil la utilizator,apoi parola, dati pe autocitire contor ,apasati pe persoana fizica,apare numele si codul abonat linga o sagetuta rosie,apasati pe nume si apare adresa co cod punct de consum linga o sagetuta rosie,apasati pe adresa si intrati la fereasrta de autocitire,unde se afiseaza si perioada cid este deschisa si puteti da autocitirea SUCCES!!!! am inebunit ,dar am reusit !!!

  RăspundețiȘtergere
 44. HELOUUUU !!!!
  Chiar va bateti joc de clienti sau nu va permiteti sa aveti o pagina la nivelul unei companii de monopol care sunteti ....Jenant in 2013 !!!!!
  Unde va sunt asistentii managerii si staful de IT isti ?

  RăspundețiȘtergere
 45. DE CE OARE NEAM NASCUT IN ACESTA TARA DE ,,RAHAT<<?
  HOTILORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.OFFF.

  RăspundețiȘtergere
 46. oare de ce cand ceva este bine facut vine cineva mai destept sa strice?un motiv exista

  RăspundețiȘtergere
 47. NU MERGE!!!!!!!!!!!!!!!!! INCERC DE # SAPTAMANI SI NU MERGE>>>>>>
  AM TRIMIS PRIN TELEFON PANA LA URMA> INSA SI CU TELEFONUL MERGE INFERNAL>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

  RăspundețiȘtergere
 48. Remarc cu incintare ca exista un numare semnificativi de utilizatori ai acestei minunate platforme care pe linga faptul ca nu merge te mai si induce in eroare sa resetezi parolele.
  Asa cum am scris si pe site-ul lor mizerabil, ar tb sa-si angajeze niste oameni bine pregatiti caci si-asa traiesc pe salarii nesimtite din BANII NOSTRI.
  Aici se vede competenta acestui minunat management privat si penibil de slab si neperformant.
  Dar atat timp cat romanul prost plateste curent scump si gaz de proasta calitate , le vor conveni sa se distreze si sa se imbogateasca.

  RăspundețiȘtergere
 49. la utilizator puneti email-ul si va merge atunci. numai bine tuturora!

  RăspundețiȘtergere
 50. dezastruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu te inebunessc de tot astiaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 51. am incercat ore si ore sa introduc parole si alte aberatii cerute.nimic. va bateti joc de oameni. greoi totul si de neinteles pt cei mai multi. forma veche era mai performanta. dar daca e bine de ce sa nu facem sa fie rau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JALNICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

  RăspundețiȘtergere
 52. Am ajuns pana la cele trei "indicii" profil-abonat-punct de consum.

  Mai departe imi scrie:
  *Te rugam sa astepti.Datele tale se încarcă în câteva momente*

  Si astept de 10 minute.

  RăspundețiȘtergere
 53. Daca vreti sa va bateti joc, modificati programul.
  Dati un link ca sa putem intra

  RăspundețiȘtergere
 54. Subscriu. Bataie de joc. Huo!!!!!!!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 55. Curata nesimtire a celor de la E-on, incurajata si de lipsa de implicare a autoritatilor si de reactia noastra slaba...

  RăspundețiȘtergere
 56. eon sunteti varza inclusiv cu noua versiune / sa nu mai amintim de lipsa de respect si nesimtirea de care dati dovada

  RăspundețiȘtergere
 57. Eu cred ca nu le convine autocitirea prin internet. Pt asta au facut asa, dar sa bata joc de atatea oameni asta chiar ca e culmea.

  RăspundețiȘtergere
 58. merge , totul e sa intrati mereu din linkul primit pe e mail, dati x pe casuta in care scrie ca acest cod este folosit ptr ca esti deja inregistrat.. scrii adresa de e mail ca utilizator si parola noua,... atentie insa treceti in casuta ca persoana fizica numarul de abonat si pe cealalta casuta codul de abonat apoi in jos dati clic pe administrarea contului. si cand intrati dati clic pe datele inregistrate ca sa se bage in casuta de abonat apoi apare in stanga jos codul de abonat si clic pe el sa se bage in casuta de cont al locului de consum, apoi dati clic pe ce vreti... facturi ori autocitire... e mai simplificat acest portal... succes! si nu nici o bataie de joc totul e sa intrati mereu de pe linkul de activare din e mail ca altfel o sa aveti draci pe voi si nervi ...

  RăspundețiȘtergere
 59. Cum poate fi adaugat un abonat nou? Datele din contul vechi nu mai apar si daca incerc sa ma inregistrez din nou, ma anunta ca NLC-ul si numarul de abonat sunt folosite deja de un alt utilizator online.

  RăspundețiȘtergere
 60. De patru zile ma chinui sa transmit consumul de gaz, dar NU SE POATE. Daca ceva a mers ca lumea, a venit o "ruda" care a luat o avere sa faca un dezastru

  RăspundețiȘtergere
 61. Scuze dar ce APROBARE este nevoie pentru ca se se arate un adevar ?

  RăspundețiȘtergere
 62. Nu pot sa ma loghez nu stiu ce se intampla , portalul care era inainte mergea foarte bine ce trebuia sa schimbe nu stiu i-mi pare rau nu pot sa ma loghez si-mi era de un real folos transmiterea indexului nu sa-mi puna ei cat vor pe factura pe motiv ca este estimat ,tot timpul in favoarea lor .

  RăspundețiȘtergere
 63. Total aiurea! Nu se mai poate accesa contul!

  RăspundețiȘtergere
 64. merge cu adresa de email la utilizator

  RăspundețiȘtergere
 65. sunteti niste jeguriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  RăspundețiȘtergere
 66. intr-adevar a fost mai greu ca sa intelegem cum se foloseste noul portal. incercati cu adresa de e-mail la utilizator si puteti folosi parola veche.

  RăspundețiȘtergere
 67. TANPIT, CEL MAI TAMPIT MOD ,DE CE SA FIE SIMPLU, HAI SA COMPLICAM LUCRURILE . T
  TIMPENIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  RăspundețiȘtergere
 68. se poate adauga si alt abonat la cont . click pe adauga abonat ,apoi se introduce cod abonat si cod punct de consum si apoi click pe adauga si apar toate datele

  RăspundețiȘtergere
 69. nu primesc factura de 2 luni si nu-mi raspunde nimeni la telefon.am incercat sa vad cel putin cat am de plata si sa achit dar nu-mi trimit astia linkul acela nici in ruptul capului.cine stie ce e de facut?sa va fie rusine!de ce au mai pus nr de tel.3 zile am sunat si da sau ocupat sau suna si apoi iti inchid

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu