Puiul tău cel mic poate fi al 8-lea pitic

Cumpără Pampers din Real și păstrează codurile unice primite de la promoter. Înscrie în aplicație o poză cu piticul tău!
Încarcă o poză a copilului tău (cu vârsta cuprinsă între 0 și 3 ani) în aplicația "Puiul tău cel mic poate fi al 8-lea pitic" de pe www.facebook.com/Lumea.mamicilor și completează toți pașii care urmează Adună cât mai multe steluțe pentru a avea cât mai multe șanse de câștig.

Există două activităţi opţionale prin care îţi poţi creşte numărul de steluţe  acumulate pentru a-ţi  spori şansele de câştig:


  • Cumperi scutece şi serveţele umede Pampers Premium Care din magazinele Real în valoare de 70 de lei, apoi mergi la promoterii Pampers din magazin şi solicită codul unic Pampers. Păstrează codul unic pentru a-l introduce apoi în aplicaţie pentru a câştiga steluţe. Fiecare cod introdus îţi aduce câte trei steluţe.  

Atenţie! Mecanismul de acordare a punctelor pe baza dovezii de cumpărare este valabil numai pentru achiziţionarea de scutece Pampers Premium Care.
De asemenea, este obligatoriu  să păstrezi TOATE bonurile ale căror date le-ai folosit în aplicaţia de pe Facebook şi pe baza cărora ai câştigat/strâns puncte pentru că doar pe baza lor îţi vor fi validate punctele.

  • Completează corect Povestea Pampers apoi distribuie-o pe peretele tău!
Premii:
- o aparțíe pe coperta revistei Baby;
- 10 căsuțe ciupercuță;
- 3x1 weekend la Baby Spa.
Campania promoțională se desfășoară până pe 27 martie 2013.


Comentarii