Concurs Astratex.ro "Marele concurs de ziua indragostitilor"

Astratex.ro a organizat un concurs simpatic si plin de premii pentru toti indragostitii. Pe langa cadourile pe care si le vor face indragostitii, vor primi drept rasplata pentru cea mai reusita poza si o surpriza.
Concursul se desfasoara in perioada 1 februarie - 28 februarie 2013 iar regulile sunt urmatoarele:
- sa accesati aplicatia de pe pagina de facebook http://www.facebook.com/astratex si sa deveniti fani dand like
- sa incarcati o poza cu voi doi.
Puteti participa o singura data insa daca nu va place poza o puteti schimba, dar odata cu ea se vor sterge si voturile. Poza care primeste cel putin 20 de voturi se va afla pe lista castigatorilor. Pozele cu cele mai multe voturi se vor afla printre primele 6 locuri, dintre concurentii ramasi vor fi alesi 10 concurenti pentru locurile 7-16 iar toti ceilalti participanti care au primit mai mult de 20 de voturi vor primi un cupon de reducere.
Premiile pentru primele 16 locuri sunt:
- locul 1: lenjerie gratis pentru tot anul
- locurile 2-6: lenjerie sau costume de baie in valoare de 150 lei
- locurile 7-16: un cod unic de 30% reducere pentru cumparaturile de pe Astratex.ro timp de o luna
- iar ceilalti participanti care au primit mai mult de 20 de voturi vor primi un cupon de reducere de 20% pentru cumparaturile de pe Astratex.ro.
Nu mai asteptati si participati pentru a face inca o surpriza iubitei/iubitului pe langa cea pregatita de ziua indragostitilor. Oricum ziua indragostitilor e in fiecare zi. In fiecare zi ne putem arata iubirea pentru celalalt prin gesturi marunte/mari si constante. Nu trebuie sa lasam niciodata goluri care sa-i dea impresia celuilalt ca l-am uitat.
Eu deja m-am inscris cu poza mea, la fel sa faceti si voi. Oricum iubirea nu se surprinde in poze dar se surprind persoanele ce se iubesc.

Comentarii