www.tempodelalaband.ro - campanie Tempo reactualizată

Țineți minte concursul Tempo de Lala Band de acum câteva luni? Concursul a fost reactualizat și codurile pe stickerele din pachet pot fi trimise din nou pe www.tempodelalaband.ro.
În fiecare zi puteți câștiga abonamente Voyo.ro ca sa puteți vedea fiecare episod din Pariu cu Viața plus încă alte 600 filme sau căști wireless Sony.
În fiecare săptămână fericitul câștigător desemnat prin tragere la sorți se poate bucura de o consola XBOX 4GB + KINECT + joc Adventure + joc Just Dance 3.
Dacă ai câștigat un premiu zilnic, codul tău va intra automat și în extragerea pentru premiile săptămânale precum și pentru cele speciale: vizită la fabrica Ulker împreună cu membrii Lala Band sau vizită pe platourile de filmare ale serialului Pariu cu viața.
Mai multe detalii despre înscrierea pe concurs aflați pe www.tempodelalaband.ro. Campania se desfășoară în perioada 21 ianuarie - 16 martie 2013.
Păstrați stickere promoționale cu codurile unice înscrise în concursul Tempo de Lala Band pentru a fi validați în caz de câștig.

Comentarii