Catalog Avon campania 7 2013 | Broșura Avon C7 mai 2013

Vești bune, a apărut catalogul Avon campania 7 2013. Campania națională pentru broșura Avon C7 se va desfășura între 2 si 20 mai 2013. Printre noutățile broșurii 7 se numără prima mascara de la Avon cu perii dispuși sferic care îmbracă toate genele și cu o formulă exclusivă cu microfibre modelatoare, Infinitize. Apa de parfum Amour este promovată în acest catalog de Olivia Wilde. Un alt parfum pentru femei lansat de Avon este Simply Her. Vă las pe dumneavoastră să vă delectați cu noutățile din catalogul Avon 7.
Multumiri Ella Avon: www.facebook.com/ella89avon

Comentarii

  1. ce se intampla cu parfumul Jet Femme de nu mai apare?

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa reapara parfumul Surrender si rujurile de la Colortrend cu ciocolata si lapte.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot astept sa apara Apa de Parfum Always din trilogie, poate sugereaza si altcineva celor de la departamentul de relatii cu clientii.

    RăspundețiȘtergere
  4. Daaaaaaaaaaaaaaa....e grozav Always...Dar a fost scos.De obicei nu prea mai apar dupa ce sunt scoase din catalog, doar daca sunt multe cereri....

    RăspundețiȘtergere
  5. Si Jet Femme a fost scos din catalog. Daca sunteti consumatori de produse Avon cum de nu ati observat cand apare semnul acela (un clopoetl) care indica ca produsul este pentru ultima data in brosura?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu