Schizandra, fructul cu 5 arome - antiimbatranire, energie si frumusete

Ce este Schizandra? 
Despre Schizandra (Schisandra  chinensis) am auzit pentru prima data intr-o emisiune a Dr.Oz, tot ce a spus despre aceasta minunatie, m-a fascinat si mi-a starnit pe loc curiozitatea. Schizandra este fructul cu 5 arome (dulce, sarat, amar, acru si intepator), toate intr-un singur fruct. Aceasta se poate folosi sub forma de ceai, capsule, dar pot fi consumate si ca fructe uscate la micul dejun. Daca vrem sa aratam mai tinere, energizate si sa ne sporim puterea creierului, Dr.Oz ne recomanda Schizandra. In medicina traditionala chinezeasca aceasta este folosita timp de 3000 de ani si s-a considerat ca prelungeste viata si tineretea.

Care sunt beneficiile?
- ne ajuta sa ne adaptam stresului
- intinereste pielea
- este un antioxidant foarte puternic
- antiinflamator
- detoxifiant
- provoaca celulele sa produca energie
- sporeste puterea de concentrare
- imbunatateste memoria
- oboseala mintala dispare
- reechilibreaza intregul organism
- combate insomniile
- reface buna dispozitie
- intareste imunitatea.
Le-am cautat in plafare, dar spre surprinderea mea, desi pe internet vazusem Schizandra de la Alevia, cei din magazinele naturiste care aveau produse de la Alevia, nu au auzit de schizandra. Asa ca m-am intors din nou la calea online si din cercetarile mele, Schizandra capsule de la LifeCare, mi s-a parut cea mai buna alegere (fiind consumatoare de produse LifeCare am avut incredere ca e cea mai buna alegere atat ca pret cat si calitate). Eu sunt in general o persoana agitata, energica dar cam nervoasa, ma stresez din orice, sunt putin/mai mult depresiva si pe langa toate astea nu prea dorm noaptea, am insomnie. Dupa doua saptamani de utilizare impreuna cu ginseng si ceai de sunatoare, am observat o imbunatatire considerabila, si chiar cei din jurul meu:
- episoadele depresive s-au rarit
- mai putin stresata
- reusesc sa dorm mai devreme de 1 si nu la 3-4, uneori la 5-6 cum pateam inainte (am un somn linistit)
- stare de bine generala
- nu ma mai doare capul
- ma enervez mai putin
- mai dinamica si plina de vitalitate
- energie mai mult decat inainte ca as muta si muntii din loc
- in privinta aspectului pielii inca nu am observat vreo imbunatatire (dar stiu ca nu se pot obtine toate intr-un timp atat de scurt, ca si muschii, beneficiile se vad in timp cu multa perseverenta).
Schizandra de la LifeCare este un supliment alimentar si contine 60 de capsule cu extract din fructe de schizandra (o capsula contine 500 mg extract), iar pretul  este de aproximativ 55 lei.

Comentarii