Catalog Avon campania 9 2013 | Broșura Avon C9 iunie - iulie 2013

Avon și Loredana recomandă machiajul de LUXE în catalogul 9 2013. Veștile bune se răspândesc repede. A apărut catalogul Avon campania 9 2013. Campania națională se va desfășura în perioada 13 iunie - 3 iulie 2013. Printre noutățile din broșura Avon C9 2013 se numără: colecția recomandată de Loredana exclusiv de la Avon (încearcă și tu gama DE LUXE din catalogul Avon campania 9 2013), NOU!! apă de parfum Little Gold Dress 49.99 lei, vitamine hrănitoare și sclipiri irezistibile cu luciul de buze Glazewear SPF 15, NOU!! formulă lejeră perfectă în timpul verii gama Anew Ultimate. Hiturile verii se găsesc în catalogul Avon C9 2013. Mulțumiri Ella Avon.

Comentarii

  1. ce cuminte e pisica ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. cremele de fata sunt naspa si te ustura ochii de la ele chiar si cele pt ochii

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum pot sa cumpar peria cu par de la AVON? Am achizitionat una acum vreo 2-3 ani si am fost foarte multumita de ea, atat eu cat si fiica mea, dar acum nu o mai vad prin reviste. Va rog mult sa ma ajutati daca se poate. Adresa mea de e-mail: ancaboros80@yahoo.com
    Astept raspunsul dvs.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. acelea chiar sunt rubine veritabile in setul de bijuterii pentru luna iulie,caci ma indoiesc ,la pretul asta?Pietrele adevarate sunt reci la atingere,acestea sunt caldute la atingere.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu