Concurs Napolact 2013 "Rascoala mustatilor de lapte"

Napolact ne incanta diminetile cu multitudinea de sortimente de lactate, care ne pregateste pentru o zi grea de munca. Dar de data aceasta ne incanta cu un nou concurs care ne va aduce un frigider plin cu cascaval pentru pofticiosi. Promotia se desfasoara pe o perioada de 4 saptamani in intervalul 15 aprilie - 13 mai 2013, si pentru a participa trebuie sa:
- fiti fan al paginii de facebook Napolact 
- accesati aplicatia "Rascoala mustatilor de lapte" de pe pagina de facebook Napolact
- accesati si sa finalizati cel putin prima proba din cele 3 probe din cadrul aplicatiei.
Prima data trebuie sa te faci cunoscut si sa intocmesti chemarea la lupta (prima proba) apoi dovedeste bobalnenilor ca esti de incredere si ca spionii n-au ce cauta in armata rasculatilor. Fiecare proba trecuta iti aduce o sansa in plus la tragerile la sorti. De vei impartasi prin share chemarea ta la lupta ai sa primesti o sansa in plus pe langa cea promisa.
Deci:
- prima proba poate fi finalizata ori de cate ori doriti in toata perioada promotionala, insa sansa de finalizare a probei si sansa pentru share se vor acorda doar o data pe zi
- finalizarea probei 2 va ofera o sansa in plus la premiul saptamanal si la marele premiu ce se vor acorda prin tragere la sorti
- finalizarea probei 3 se face doar o data pe zi si presupune lovirea tuturor inamicilor in maxim 30 de secunde.
In cazul in care nu ati finalizat proba aveti dreptul de a incerca din nou in aceeasi zi , insa dupa finalizare nu mai puteti accesa aplicatia in ziua respectiva. Ordinea parcurgerii probelor este obligatorie, si se pot finaliza doar o data pe zi cu exceptia probei "Da sfara in tara despre rascoala!". Si daca finalizati toate probele intr-o zi, sansele la marele premiu si cel saptamanal se vor dubla. La finalul unei saptamani promotionale, sansele pentru premiul saptamanal se reseteaza.
Tragerile la sorti saptamanale si pentru marele premiu vor avea loc in data de:
- tragerea la sorti nr.1 pentru permiul saptamanal: 23 aprilie
- tragerea la sorti nr.2 pentru premiul saptamanal: 30 aprilie
- tragerea la sorti nr.3 pentru premiul saptamanal: 7 mai
- tragerea la sorti nr.4 pentru premiul saptamanal: 14 mai
- tragerea la sorti nr.5 pentru premiul cel mare: 15 mai (se vor lua in calcul toate sansele inscrise pe toata perioada promottionala).
Premiile constau in:
- premiile saptamanale: un set de patru paie mustacioase + o cana mustacioasa
- premiul cel mare: un mini frigider mustacios plin cu cascaval Bobalna.
Succes!

Comentarii