Horoscop lunar 2013 - iata ce prezic astrele

Brusc, totul ni se va parea simplu si clar. Relatiile negative se vor normaliza, sansele sociale vor fi ample si indraznete. Capacitatea de a rationa insa va crea o constanta din ceea ce s-a intamplat la inceputul lunii. Lilith intervine si ne tulbura iarasi, dar, oricat de porniti vom fi pe ce nu putem dobandi, este recomandat sa nu luam nici un fel de decizie (deocamdata).

Berbec (21 martie - 20 aprilie)
Iti urmaresti cu tenacitate obiectivele, dar nu iti expui public toate intentiile. Exista idei si planuri pe care le dezvolti in secret. Suspiciunea fata de partener/partenera vine de la Neptun, nu de la ceea ce ar putea face partenerul, deci mai bine ignora.
Taur (21 aprilie - 21 mai)
Este posibil sa nu fie vorba de neintelegeri sau asteptari inselate, ci partenerul/partenera sa treaca printr-o perioada dificila, de necazuri sau boala. La serviciu, iti consolidezi pozitia.
Gemeni (22 mai - 21 iunie)
Este excelent sa intreprinzi colaborari pentru activitati colective. In cadrul grupurilor, iti pui in valoare aptitudinile de lider, initiator, organizator si inovator. Fascinatia neprevazutului nu este pasiunea tuturor, asa ca nu-ti obliga partenerul/partenera sa traiasca cum nu doreste.
Rac (22 iunie - 22 iulie)
Este timpul sa treci la actiune, sa lupti spre a-ti infaptui obiectivele. Se dezvolta atat de multa energie incat nu poti ramane inactiv. Chiar si in cuplu sunt posibile ciocniri violente, desi cauza nu-i partenerul/partenera. La serviciu, vei gasi solutii optime la problemele care se ivesc.
Leu (23 iulie - 22 august)
Conjuncturile cu potential amoros se indesesc, ofertele curg, iar iubirea te poate lovi in moalele capului atunci cand te astepti mai putin. Nu la fel va fi la serviciu, unde vei fi mereu extrem de irascibil, ceea ce iti va crea unele probleme de comunicare. Banii vin conform planului, nu sunt multi, dar te descurci.
Fecioara (23 august - 21 septembrie)
Acum, se pot ivi si probleme legate de credite, datorii, fisc, penalizari. Este posibil chiar sa se nasca un conflict din cauza banilor. In familie e liniste si in plus primesti vesti despre cineva drag din departare. Te regasesti in cuplu daca renunti la capriciile obisnuite.
Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)
In mod sigur vor fi evenimente marcante. Sa speram ca vor fi placute (iubiri, episoade romantice, desi nu trebuie ignorat faptul ca uneori lucrurile o pot lua razna). Este de dorit sa dai dovada de rabdare si diplomatie daca nu vrei sa declansezi mici tornade in relatiile cu cei dragi. Primesti bani nesperati, adusi de Jupiter.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)
In aceasta perioada dragostea este repusa in drepturi. Acum este vremea iubirii, armoniei si a seductiei si te poti desfasura in voie. La serviciu vei fi extrem de solicitat, desi ti-ai dori mai degraba sa te odinesti departe de lume.
Sagetator (22 noiembrie - 20 decembrie)
Dispui de un torent de energie fizica, care iti permite obtinerea unei performante sportive si iti este de folos in orice actiune care cere vigoare si dinamism. Da-i toata atentia partenerului/partenerei, nu fi neglijent/a. Sunt posibile discutii de la bani.
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)
Perioada este mai deschisa, mai creativa si chiar ceva mai norocoasa. Apar ocazii favorabile, ti se intampla sa fii pe faza, sa te evidentiezi, sa faci impresie buna. Soarta e de partea ta, primesti vesti despre un castig in bani.
Varsator (20 ianuarie - 18 februarie)
Acum pot aparea declaratiile sentimentale, dar si explicatiile, confesiunile, negocierile sau chiar discutiile in contradictoriu. Sunt multe de spus, de dezbatut. Profesional, iese cum vrei, dar ai rabdare.
Pesti (19 februarie - 20 martie)
Este o perioada problematica, mai ales din punctul de vedere al sanatatii. Nervozitatea crescuta, hipertensiune arteriala, migrene, stres puternic, Mai multa prudenta si mai mult calm. Nu dispera, realitatea nu-i atat de intunecata cum o vezi, chiar daca ajungi sa te certi si cu partenerul.

Comentarii