Cum sa te imbraci atunci cand ai picioare in X

O problema cu care se confrunta in mod special persoanele mai plinute, picioarele in X sunt greu de corectat optic. Insa anomaliile legate de forma membrelor inferioare in cazuri grave pot cauza nu numai probleme de estetica ci si complicatii ortopedice. In caz de picioare in X, genunchii se ating, gambele sunt deviate spre exterior fata de linia mediana a corpului. Genunchiul se poate deforma, formandu-se picioarele X, din cauza ca anomaliile piciorului nu sunt corectate la timp cu ajutorul gimnasticii medicale, pantofilor sau talonetelor speciale.
Cu toate astea, daca esti mereu atenta sa nu accentuezi si mai mult acest defect, esti deja pe calea cea buna. Iata cateva propuneri pentru a ascunde cat de cat acesata problema:
1. Fustele si rochiile 3/4
Numai bune pentru a ascunde micul tau defect, acestea iti dau feminitate si eleganta. Alege dintre cele evazate sau drepte si evita croiul conic, care subliniaza linia picioarelor si accentueaza X-ul. Evita cu orice pret rochiile sau fustele mai scurte in fata si lungi la spate, atat timp cat partea din fata este deasupra genunchiului (doar nu vrei sa scoti in prim-plan exact ceea ce te deranjeaza la picioarele tale).

 2. Blugii boot-cut sau boyfriend
De la inceput trebuie sa stii ca blugii skinny sau slim nu sunt pentru tine. Tot ce urmareste perfect linia piciorului subliniaza forma acestuia. Solutia este sa porti bulgi usor mai largi in partea de jos sau jeans bpyfriend, cu croi mai larg si aspect aparent neglijent. Adauga tocuri pentru un plus de stil si pentru alungirea picioarelor.
3. Pantofii nude cu toc
Perfecti pentru orice ocazie, acesti pantofi nu trebuie sa-ti lipseasca. Iti vor fi intotdeauna de folos insa alege un model decupat sau inchis in fata si evita-i pe cei cu prea multe barete intrucat segmenteaza optic piciorul, facandu-l sa para mai scurt.

Comentarii