Rochii potrivite cand esti slaba, dar ai burtica

Este una dintre cele mai intalnite probleme dupa ce ai nascut sau pur si simplu din cauze medicale. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la rochii, deoarece sunt o multime de modele care vor face ca burtica ta sa nu se vada. Evita insa modelele stranse pe corp, care vor evidentia cel mai mult micul tau defect. Iata ce tip de rochii poti purta in acest caz:
1. Rochia petrecuta e unul dintre elementele cheie ale unei tinute atat lejere cat si favorabile pentru orice silueta. Iti pune in valoare sanii, ascunde acele zone pe care nu vrei sa le lasi la vederea privitorilor curiosi. Rochia petrecuta avantajeaza orice silueta si creeaza iluzia unor forme perfecte, de clepsidra si este potrivita pentru o multitudine de ocazii.


2. Rochia dreapta, foarte versatila, cu croiala clasica avantajeaza chiar si siluetele cu forme pline. Rochia dreapta va fi mereu la moda si o poti purta fara griji la birou, cu un sacou, balerini sau pantofi clasici. Pe langa aceste atuuri, rochia dreapta poate ascunde cu usurinta o burtica. Atentie insa ca daca burtica este de gravida, sarafanul este o optiune buna doar pana la patru luni. Alege orochie sarafan scurta, imprimata si poart-o cu tocuri la o petrecere, unde vei arata minunat.

3. Versatilitatea rochiei empire este ideala pentru exercitiul imaginatiei tale. Pastreaza insa o nota de eleganta si atitudine atunci cand compui tinutele, deoarece un design sofisticat si un material pretios sunt echivalente in matematica modei cu respectul pentru creatie. Fie ca alegi o rochie de seara, de plaja sau pur si simplu una comoda, in care vrei sa-ti petreci weekendul, rochia empire iti va ascunde burtica datorita pliurilor ce pornesc de la bust in jos (are talia ridicata, gen baby-doll, imediat sub sani). Poart-o cu sandale plate sau cu balerini.

4. Pantalonii, fustele si rochiile cu talie inalta au revenit la moda si par mai spectaculoase ca niciodata si cu siguranta trebuie sa ai si tu astfel de obiecte vestimentare in garderoba. 
Rochia cu talie inalta pacaleste optic, creand iluzia ca talia ta incepe mai sus. Rochia cu talie inalta ascunde burtica si creeaza impresia ca ai picioarele mai lungi.

Comentarii

  1. rochia empire mi se pare foarte frumoasa.
    Daca ai burtica...ca sa o acoperi, iti trebuie ceva mai largut.
    Draguta selectia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde si de model...unele rochii empire sunt fara cureluse si acelea sunt pe corp, dar cele care au curelusa sunt mai largute si se ascunde burtica;)). Multumesc pentru apreciere!;)

    RăspundețiȘtergere
  3. CUM POT INTRA IN POSESIA ROCHIEI?

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu