Catalog Avon campania 13 2013 | Broșura Avon C13 septembrie 2013

Frumusețea începe cu tine ... restul este noul machiaj Avon. Avon lansează  noua formula de ruj îmbogățită cu proprietăți care oferă o culoare de lungă durată și mai bogată. Disponibil în 35 nuanțe vibrate și rezistente, noul ruj Ultra Color are un conținut ridicat de unt de Shea, ulei mega și vitamina E. Tot din catalogul Avon campania 13 2013, puteți comanda noua formula pentru creion contur pentru buze Ultra Glazewear. Mega Inovație, mega volum cu MegaEffects. Mascara MegaEffects are periuța cu un design construit exact după forma naturală a genelor pentru a le îmbrăca perfect de la rădăcini până la vârfuri.
Alte produse noi din catalogul Avon C13 2013: mascara SuperShock Blackest Black. Explorează-ți feminitatea și pornește într-o călătorie înconjurată de acorduri bogate, ușor fructate și intens florale care te vor purta exact acolo unde îți dorești cu apa de parfum Far Away Bella, disponibilă în broșura C13 la prețul de 49.99 lei.
Alte recomandări din catalogul Avon 13, din care se pot face comenzi în perioada 5 - 25 septembrie 2013: geanta Rishelle recomandată de Unica, noua colecție Signature, eșarfe la numai 39.99 lei, cremă de ochi pentru corectarea cearcănelor Anew. Mulțumim Ella Avon.

Comentarii