Ce sa porti daca ai bustul mic?

In mod ideal fiecare femeie ar trebui sa fie fericita si confortabila cu corpul pe care il are. Din pacate, multe femei nu sunt. Daca sunteti nemultumite de bust si doriti sa-l faceti sa para mai mare, inainte de a alege vestimentatia trebuie sa aveti in vedere urmatoarele ponturi pe care sigur le-ati mai auzit dar poate nu le-ati luat in seama:
- sa tineti capul sus, pieptul in fata si coloana dreapta
- faceti exercitii de formare pentru a va construi muschii pectorali
- concentrati-va pe talie (slabirea si modelarea in aceasta zona va face bustul sa para mai mare, incercati de exemplu yoga si pilates)
- purtati marimea corespunzatoare la sutien
- purtati haine cu decolteu detaliat pe bust (dantela, volane si bijuterii)
- purtati modele si culori in avantajul vostru
- ca o ultima solutie utilizati machiajul pentru a crea impresia de bust mare.
In primul rand trebuie sa stiti ca nu toata lumea iubeste bustul mare, fiecare are propriile preferinte, si bustul mic chiar poate fi o caracteristica foarte atragatoare. Atata timp cat esti sanatoasa, incearca sa fii fericita cu corpul tau. Si nu schimba, ce natura ti-a dat. Trebuie sa fim unici, originali si sa nu aratam toti la fel, doar asa fiecare are farmecul lui.
Dar iata si ce haine va avantajeaza mai bine:
1. Rochii sau topuri foarte decupate pe lateral
Acestea lasa la vedere mai multa piele intr-un mod extrem de senzual. Le poti purta fara nimic pe dedesubt ori cu o bustiera sau un sutien delicat din dantela. Rochiile sau bluzele cu spatele gol atrag atentia catre alta zona extrem de senzuala a corpului tau.



2. Decolteu cu anchior adanc
Nu-l poate purta oricine, insa o femeie cu bust mic care alege anchiorul adanc va arata precum o stea pe covorul rosu. Pentru un efect stilat, acopera partea de jos a corpului.

3. Bluze sau rochii cu drapaje in partea de sus
Camasile cu volane sau drapajele care ascund bustul si creeaza senzatia de volum te vor ajuta sa treci cu brio peste acest complex.


Comentarii