luni, 24 iunie 2013

Concurs "Împarte o Coca Cola" pe www.coca-cola.ro
Promoția "Împarte o Coca Cola" se va desfășura în perioada 15 iulie - 1 septembrie 2013 iar mărcile și ambalajele participante la concurs sunt sticlele de Coca Cola de 500ml, 1L, 1.5L, 2L și 2.5L identificate prin 2 elemente definitorii: etichete promoționale cu mesajul "Câștigă și împarte cu prietenii milioane de sticle și mii de premii x2" și un mini regulament de pe www.coca-cola.ro și capace promoționale de culoare galbenă care vor avea tipărit pe partea superioară, în exterior 2 sticle care se ciocnesc și mesajul "Caută sub capac" iar în interior un cod alfanumeric din 8 caractere sau mesajul STICLA. 
Găsind mesajul "STICLA", consumatorul a câștigat o sticlă de 0.5L Coca Cola. Lista centrelor de unde se pot ridica premiile instant o găsiți pe www.coke.ro/centre.
Codul va trebui trimis prin SMS la 1789 (tarif normal 0.05 Euro în Orange, Vodafone, Cosmote) sau online pe www.coca-cola.ro
Premii:
252000 de cartele pre-paid Vodafone
70 tablete Samsung Galaxy Tab
o excursie pentru 2 persoane în jurul lumii (București - Londra - Singapore - Hong Kong - Auckland sau contravaloarea acesteia. 
Codul se va introduce doar prin SMS sau pe www.coca-cola.ro

9 comentarii :

Anonim spunea...

Se cam pun la vanzare promotiile.Nu se mai gasesc sticle."S-au terminat","nu tinem",etc.Si ele(sticlele de promotii)zac pe rafturi spre vanzare.Halal promotie.La PEPSI(ca am incercat si la ei)sunt sticle de promotie.Bravo lor.Doar asa ne putem lasa de cola.Si ne apucam de PEPSI.

ady spunea...

eu am trimis mesaj si mea zis k am cistigat 2 cartele vodafon , si in jd iasi nu au de unde k mam uitat si nu au, oare k le primesc????

ady spunea...

am trimis sms si meau zis k am cistigat 2 cartele , si nu am de unde sa le ridic , k in jud iasi nu au !!. si k ramine ?? oare le mai iau?? sau e minciuna ??

Anonim spunea...

si in constanta e la fel eu am de luat 4 cartele si de ficare data spune ca sa epuizat stocul

Anonim spunea...

am introdus doua coduri si probabil din cauza scrisului de pe capac indescifrabil nu te lasa decat de cinci ori dupa care nu-ti mai trimit mesaje pe telefon daca ai castigat.

Anonim spunea...

desi imim place nu am voie sal beau

Anonim spunea...

am cistigat .spun ei /dar unde imi ,iau ce am cistigat' nu se gasesc la cluj cartele nicaieri la vodafone , mincinosi de bucuresti /escroci

Anonim spunea...

mitici de bucuresti asai ca ati pacalit iarasi un popor

Anonim spunea...

afara cu coca cola din romania , bravo pepsi

Trimiteți un comentariu

 
© 2014 Badita.com. Politica de securitate Google