Idealia BB Cream Vichy - prima crema cu tehnologia Anti-Cenusiu

Pielea este unul dintre organele cele mai mari ale corpului uman cu structura si fiziologie proprie. Pielea este un organ complex care indeplineste functii de importanta vitala, este tesutul care ne acopera si ne apara, care ne izoleaza de lumea exterioara, asigurandu-ne in acelasi timp comunicarea cu tot ceea ce ne inconjoara. Pe langa faptul ca ea constituie un element important de autoapreciere intr-o societate care pune pret in cel mai inalt grad pe aspectul exterior, pielea este pentru organismul pe care-l acopera un mijloc de exprimare a trairii interioare. Procesul de imbatranire a pielii se manifesta cu caracteristici si grade diferite pe diferitele zone ale corpului. Alterarile care sunt mai relevante ca expresie a imbatranirii si a deteriorarii pielii sunt:
- ridurile
- pielea flasca, terna
- petele
- deshidratarea
- aspectul cenusiu.
Factorii care dau tenului aspectul cenusiu este stresul, alimentatia nepotrivita, expunerea la soare si poluarea. Dar noua crema de la Vichy, Idealia BB Cream cu tehnologia anti-cenusiu, combate aspectul de ten tern atat la suprafata cat si in inteiorul pielii. Aceasta tehnologie anti-cenusiu, actioneaza astfel:
- la suprafata: uniformizarea si iluminarea tenului, micile imprefectiuni si petele pigmentare sunt acoperite
- in profunzime: kombucha, primul ingredient activ care creeaza pielea ideala, cu proprietati antioxidante si tonifiante; reda pielii, strat dupa strat, luminozitatea, omogenitatea si culoarea ideala
- ofera protectie impotriva razelor solare UVB si UVA (pentru a proteja tenul impotriva efectului de piele terna).
Daca nu ati incercat pana acum Idealia BB Cream, va recomand ca inainte de a o cumpara sa cereti si sa incercati monstrele gratuite disponibile in farmacii. Asta ca o masura de siguranta ca nu ati dat bani degeaba pe un produs care nu vi se potriveste, desi pentru alta persoana ar fi produsul ideal.
Eu am incercat de curand monstra cu aceasta minunatie, pentru a vedea daca este ceea ce caut pentru tenul meu. Chiar ma gandeam ca ar fi perfect daca toate produsele ar avea monstre gratuite, pentru a le putea incerca efectele si a face o alegere buna, inainte de a da banii pe un produs care mai apoi sa-l tinem in dulap pana expira. La pachet cu aceasta monstra au fost si alte doua monstre precum: Idealia PRO (primul tratament corector) si Idealia, prima crema cu efect de uniformizare si iluminare a tenului.
Aceste monstre mi-au ajuns chiar 3 zile, si pot sa spun ca impreuna sunt perfecte, chiar ideale. Asta deoarece impreuna isi fac efectul mai repede si se completeaza una pe alta.
Idealia BB Cream are o textura delicata si ultra-lejera, fondanta ce permite o aplicare omogena si o acoperire naturala (fix ce ne dorim pe perioada verii), miros placut, fara efect de ten gras. Are toleranta optima pentru toate tipurile de piele, chiar si pentru pielea sensibila, deoarece aceasta nu contine parabeni, este hipoalergenica, contine apa termala Vichy calmanta si regeneranta. In plus are o actiune asupra tenului 6in1:
- confera luminozitate
- asigura hidratare 24h
- ridurile sunt diminuate
- tenul devine neted (uniformizeaza textura pielii)
- petele sunt reduse
- ofera protectie UVB si UVA, avand SPF 25.
Idealia BB Cream este disponibila in doua nuante: deschis si medium, iar pretul variaza intre 73 - 81 lei. Desi are pretul unui fond de ten, daca aveti acnee sau semne mai evidente, aceasta BB Cream nu are o putere mare de acoperire in schimb hraneste pielea, o pastreaza luminoasa si neteda intreaga zi, si nici nu incarca tenul.

Comentarii