Vichy Dercos Neogenic - tratament pentru crestere capilara

Majoritatea problemelor parului si ale pielii capului se pot trata la domiciliu. Matreata si caderea parului pot fi legate de o proasta nutritie, stres, boala, un tratament dur sau de efecte secundare ale unor medicamente. Rarirea parului se poate datora si unor dereglari hormonale temporare sau imbatranirii. Productia de sebum din pielea capului este legata de structura genetica si de echilibrul hormonal, mai intensa in adolescenta, ea se manifesta printr-o activitate celulara sporita, luand forma unor mici cruste numite matreata, si poate fi provocata de o infectie micotica. Stresul, un soc, nasterea, boala sau tratamentul cu anumite medicamente pot provoca caderea parului.
Tensiunea musculara indusa de stres intinde pielea capului si impiedica sangele, care aduce substante nutritive, sa ajunga la foliculii de par. Radacinile de par subnutrite se usuca si parul poate cadea prematur. Caderea parului pe anumite portiuni poate fi cauzata si de o micoza, cum ar fi Tinea capitis. Starea parului si a pielii capului este adesea legata de stilul de viata si modul in care se ingrijeste fiecare dar si de factorii genetici.
Insa pentru toate aceste probleme si pentru un par mai des, Vichy vine cu solutia ideala: Dercos Neogenic primul tratament pentru crestere capilara. La baza acestui tratament, se afla stemoxydina 5%, prima molecula cu actiune biomimetica, care favorizeaza buna functionare a celulelor stem, ce stau la originea noilor fire de par. cu ajutorul acestui ingredient minune, bulbii pilosi aflati in stare latenta sunt treziti si astfel creste numarul firelor de par iar podoaba capilara este redensificata. Produsul are un parfum subtil, conferind o senzatie de prospetime in timpul aplicarii. Produsul este destinat si scalpului sensibil, formula fiind hipoalergenica, non-lipicioasa si fara parabeni. Pentru a-si face efectul, tratamentul se aplica prin masaj, cate o fiola pe zi, dimineata sau seara, pe parul umed sau uscat, timp de 3 luni. Scopul tratamentului este de a:
- stimula cresterea firului de par
- reactiva celulele stem
- activarea foliculilor de par.
Tratamentul contine flacoane de 6 ml ce se recomanda sa se aplice pe o perioada de 3 luni, acesta poate fi folosit atat de barbati cat si de femei. Trebuie sa mai stiti ca 14 flacoane a 6 ml fiecare costa 175 lei iar 28 flacoane a 6 ml fiecare costa 270 lei. 
O cunostinta de a mea care are probleme serioase cu caderea parului in partea din fata, va incerca acest produs si voi reveni cu mai multe detalii despre eficacitatea acestuia.

Comentarii