Catalog Avon campania C17 2013 | Broșura Avon 17 decembrie 2013

Iarna si vremea cadourilor se aproprie, insa avem nevoie de o sursa de inspiratie. Avon ne ajuta si cu inspiratia si cu oferte de cadouri potrivite pentru cei dragi, in catalogul Avon campania 17 2013. Inainte de a viziona catalogul de mai jos, iata si cateva dintre sutele de oferte ispititoare:
Vibranta si emanand pofta de viata, apa de parfum Today, este esenta femeii spontane, cu spirit liber; aceasta nu vine singura la pachet ci intr-un set ambalat intr-o cutiuta decorativa ce contine o apa de parfum la 50 ml si o lotiune de corp la 150 ml.
La preturi accesibile mai puteti achizitiona si setul pentru femeia care daruieste din inima, pentru femeia seducatoare dar si pentru femeia rafinata.
Prin intermediul culorii va puteti exprima starea de spirit, emotiile si sentimentele. Folosind cosmeticele Avon va puteti schimba imaginea in fiecare zi si puteti opta pentru un stil expresiv, indraznet, misterios sau de afaceri. Incercati paleta de machiaj la doar 69,99 lei, alegeti imaginea care va reprezinta cel mai bine si experimentati acest nou produs. Sau incercati mini-paleta pentru machiaj, perfecta pentru calatorii la pretul de 34,99 lei.
Dar mai bine dati o privire prin tot catalogul Avon C17 2013, unde veti gasi cadouri pentru toata lumea draga.
Catalog Avon C17 2013: campania națională 28 noiembrie - 25 decembrie 2013. Mulțumim Ella Avon.

Comentarii