Concurs Garnier "I love BB Cream"

Garnier ne-a incantat cu BB Cream Miracle Skin perfector, o crema colorata pigmentata care netezeste tenul, hidrateaza, protejeaza tenul de radiatiile solare UVA/UVB avand FPS 15, confera luminozitate, estompeaza ridurile si micile imperfectiuni, are un miros placut, contine vitamina C si pigmenti naturali. O gasim in trei variante: BB Cream ten normal, BB Cream anti-imbatranire si BB Cream ten mixt spre gras. Daca ai incercat pana acum unul din cele trei variante BB Cream trebuie sa participi la acest concurs. Campania promotionala "I love BB Cream" se desfasoara in perioada 25 septembrie - 16 octombrie 2013. Pentru a participa la concurs este simplu si trebuie sa parcurgeti pasii urmatori:
 - sa dati like paginii de Facebook Garnier Romania
- sa accesati aplicatia "Iubesc BB" si sa dati "Allow"
- sa alegeti varianta BB Cream preferata si sa scrieti despre experienta voastra cu produsul si sa completati formularul de contact (nume si prenume, numar de telefon, oras si adresa de e-mail).
Veti putea trimite oricate mesaje doriti insa doar o singura data veti participa la tragerea la sorti.
Premiile se vor acorda prin tragere la sorti si constau in:
- 30 de pachete BB Cream ce contin: o crema BB Cream + un tricou "I love BB" (cate 10 seturi pentru fiecare dintre cele trei tipuri de crema colorata pigmentata: BB Cream pentru ten normal, BB Cream pentru ten gras si BB Cream Anti-rid).
Succes!

Comentarii