Trucuri simple cu efect pentru un look fabulos

Intre a arata cat de cat bine si a arata absolut fabulos stau deseori cateva trucuri simple de ingrijire, coafura si machiaj. Totul e sa le afli si sa le aplici la momentul oportun. Nu trebuie sa ai decolteuri adanci si fuste scurte pentru a fi atragatoare. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti pastrezi naturaletea si acel ceva, la care sa adaugi si cateva artificii imaginii, precum:

1. Lumina pentru ten
Un ten frumos este un ten curat, fara imperfectiuni, fara pete, de culoare uniforma. Un ten minunat este acela care parca e luminat din interior. Pentru a obtine acest efect de piele care reflecta lumina, e necesar ca inaintea fondului de ten, sa aplici o baza iluminatoare. Fara aceasta baza, fondul de ten aplatizeaza trasaturile si strica jocul natural de lumini si umbre. Insista cu aceasta baza mai ales la nivelul pometilor, pe tample, frunte si barbie. Vei oferi fetei o stralucire fina, sanatoasa. Si nu uita ca pentru un ten luminos trebuie ca zilnic sa bei 2 litri de apa.
2. Buze minunate
Buzele conturate, voluptoase, pline de volum atrag atentia asupra ta, si nici nu trebuie sa fii Angelina Jolie pentru a-i face pe cei din jur sa-ti soarba fiecare cuvant. Doar ca trebuie sa le acorzi, de fiecare data cand te machiezi, ingrijirea si atentia necesara. In primul rand, trebuie sa scapi de crapaturi cu un strugurel medicament sau cu ulei de masline, un balsam natural eficient pentru buze. Cand te machiezi, nu uita sa conturezi buzele cu un creion in culoarea lor, pentru a le defini forma (conturul trasat trebuie sa fie invizibil). Da-te apoi cu un ruj mat rezistent in culoarea preferata si finalizeaza machiajul buzelor cu o atingerede gloss transparent, cu efect de oglinda.
3. Priviri hipnotice
Nu te gandi la machiaje sofisticate, pe care numai un make-up artist priceput le poate realiza. In zona cearcanelor, foloseste un corector cu un ton mai deschis decat culoarea pielii, de preferat cu structura lichida, fiindca se uniformizeaza usor. Inainte de aplicarea fardurilor colorate, imbraca toata pleoapa, intr-un strat de fard alb crem usor sidefat. Insista imediat sub spranceana, pentru un plus de luminozitate. Inainte de final foloseste un ondulator de gene, daca este necesar. Contureaza sprancenele, nu inainte de a le pensa cu ajutorul unui specialist. Apoi scoate in evidenta forma ideala a sprancenelor folosind un creion maro si cu ajutorul periutei speciale, directioneaza firele de par usor ascendent. Alege mascara cu efect de alungire si insista in coltul extern al ochilor ca sa obtii gene de papusa

Comentarii