Campania respectului pentru femei initiata de Avon impotriva violentei domestice

Pierdem clipe de fericire din viata noastra doar pentru ca ramanem ancorati in relatii ce vor esua. Pierdem ani si momente importante din viata, sperand ca o sa intervina schimbarea mult asteptata. Oamenii nu se schimba niciodata, dimpotriva, cu trecerea timpului starile negative se acutizeaza. Sa nu sperati niciodata la mai mult din partea celor care agreseaza. Trebuie sa iubiti viata dincolo de ei, si veti afla ca exista o lume in care femeia este respectata, iubita, ajutata, rasfatata, alintata si mangaiata. 
Avon nu ajuta femeile doar sa fie frumoase ci le si ajuta sa isi imbunatateasca viata. In Romania, compania Avon este cunoscuta pentru campania de prevenire si diagnosticare precoce a cancerului la san initiata acum 6 ani.
De 5 ani, Avon a lansat campania respectului pentru a ajuta femeile care sufera de pe urma violentei in familie. Spuneti "Stop violentei domestice" si contribuiti la strangerea de fonduri cumparand unul din produsele cu simbolul infinitului:
- cerceii respectului
- inelul respectului
- colierul respectului
- bratara respectului.
Intrati pe Facebook si accesati aplicatia campaniei "Share it to stop It", urmariti videoclipul Vunk, dati-i share si astfel ajutati sa se rupa lantul violentei. Fiecare 10.000 de share-uri inseamna 1000 de produse cu simbolul infinitului. Profitul strans va fi donat de catre Avon in proportie de 100% campaniei de lupta impotriva violentei domestice (la un centru de adapost din Romania).
Apoi invitati-va si prietenii sa faca acelasi gest pentru miile de femei care traiesc zi de zi sub teroarea violentei. 

Comentarii