Concurs Matar.ro 2013 - participa si castiga un dressing de pantofi

Ce-si doresc femeile? Pantofi... Cand vine vorba despre ei, uitam de ratiune. Desi avem vreo 20 de perechi acasa, tot nu sunt de ajuns si ne mai fac cu ochiul alte cateva perechi. Vreti sa castigati un dressing plin de pantofi? Atunci trebuie sa participati la concursul organizat de Matar.ro.
Concursul se desfasoara in perioada 24 octombrie - 19 decembrie 2013. Pentru a va inscrie in concurs trebuie sa urmati cativa pasi simpli:
- inscrieti-va la newsletterul Matar.ro
- postati pe profilul vostru de Facebook o poza cu pantofii preferati alaturi de hashtagul #matar_ro (poza poate fi facuta atunci cand suntei la un eveniment, aniversare, la concert, la scoala, in parc...)
- atunci cand postati fotografia dati Check In in locul unde va aflati.
Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti pe 20 decembrie iar pe 21 decembrie premiul va fi trimis pentru a ajunge la castigatoare pana in Ajunul Craciunului.
Premiul consta in:
- dressing cu 12 perechi de pantofi.
Mai puteti castiga si un voucher de cumparaturi in valoare de 150 lei daca in perioada 24 octombrie - 14 noiembrie 2013 postati o fotografie si faceti un check in cu #matar_ro din zona strada Virgil Plesoianu, in timpul expozitiei de pictura "Acuarele". Castigatoarea va fi anuntata pe 15 noiembrie.

Comentarii