Concurs Pizza Guseppe pe www.oetker.ro - mananci si castigi premii senzationale

Daca ti-e foame si nu ai timp sa-ti pregatesti ceva, pizza Guseppe de la Dr.Oetker este delicioasa, bogata in ingrediente, gata in doar 15 minute si arata la fel ca cea pe care o prepari in cuptorul tau de acasa. Si din 15 in 15 minute Guseppe acorda premii zilnice. Campania promotionala "Coacem premii din 15 in 15 minute" se desfasoara in perioada 1 octombrie - 29 noiembrie 2013. Pentru a participa si a castiga unul din premiile puse in joc, trebuie: 
- sa cumperi unul din produsele participante la promotie (pizza Guseppe Ham & Garlic Sauce, pizza Guseppe Salami, pizza Guseppe 4 Cheese, pizza Guseppe Ham & Mushrooms, pizza Guseppe Ham, pizza Guseppe Ham & Salami Hot)
- sa trimiti codul unic aflat in interiorul ambalajului promotional prin sms la 1757 sau online prin completarea unui formular de inscriere disponibil pe www.oetker.ro.
Premiile constau in:
- premii zilnice: 2000 de pachete Cosmote, 124 ceasuri Too Late, 20 biciclete DHS, 8 Ipod Nano, 8 DVD portabil E-Boda
- premii saptamanale: 8 Camera GoPro Hero 3.
Premiile se acorda prin tragere la sorti iar castigatorii vor fi afisati pe site-ul concursului www.oetker.ro.
Eu deja m-am inscris la promotie si mi-am facut pofta de pizza Guseppe Ham & Mushrooms care arata asa (pentru a vedea imaginea mai in detaliu, apasati pe ea):

Succes!

Comentarii