Concurs Sabrini 2013 - Descopera si castiga

Sabrini pune in evidenta feminitatea, eleganta si frumusetea femeilor prin  multitudinea de bijuterii unice, pure, de o calitate extraordinara, facandu-le speciale la fel ca si bijuteriile pe care le poarta. Bijuteriile Sabrini reprezinta piesa de rezistenta a oricarei garderobe elegante si rafinate. Acum aveti ocazia de a avea una din aceste bijuterii pretioase sau o puteti darui cuiva drag, participand la concursul organizat de Sabrini. Concursul se desfasoara in perioada 23 octombrie - 15 decembrie 2013. Pentru a participa si castiga trebuie sa parcurgeti pasii urmatori:
- sa dati like paginii de Facebook Sabrini Romania
- sa participati la evenimentul "Descopera Sabrini" si scrieti pe peretele evenimentului ce apreciati la magazinele Sabrini.
Daca postarea voastra strange minim 200 de like-uri veti intra in concurs si veti avea sansa de a castiga un minunat inel Carla M.
Insa daca postarea voastra strange minim 100 de like-uri veti castiga automat un vocher de reducere de 10% la achizitionarea unui produs din magazinele Sabrini.
Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorului va avea loc pe data de 15 decembrie. Lista participantilor la tragerea la sorti va fi afisata pe pagina oficiala www.sabrini.ro.
Mult succes fetelor! ;)

Comentarii