Idealia Life Serum Vichy pentru un ten revigorat in doar 8 zile - testati gratuit

Indiferent de tipul vostru de ten, fie ca este sensibil, prea uscat sau prea gras, predispus la imperfectiuni, indiferent de varsta sau stilul de viata, tenul poate fi transformat prin imbunatatirea sanatatii. Procesul natural de imbatranire a pielii incepe de obicei de la varsta de 20 de ani. Cand pielea imbatraneste, procesele de regenerare au loc mai lent. Pielea devine mai uscata, cu un aspect tern si mai putin elastica. Poluarea, stresul, dieta dezechilibrata, fumatul, toti acesti factori ne afecteaza atat sanatatea intregului organism cat si pielea care imbatraneste mai repede, apar ridurile pronuntate, pori vizibili, piele aspra cu aspect tern, cearcane si pungi dub ochi, scade nivelul de hidratare, ton neuniform al pielii. Recunoasteti toate aceste consecinte ale stilului de viata?
Daca da, trebuie sa stiti ca pentru toate acestea, specialistii Vichy au creat crema ideala Idealia Life Serum, primul serum testat de ritmul de viata. Acesta contine o combinatie unica de ingrediente active precum un derivat al acidului iasomic (inspirat din procesul de reparare al iasomiei care raspunde agresiunilor mediului extern secretand un acid reparator) asociat cu un derivat al acodului salicilic dar si apa termala Vichy, calmanta si regeneranta. Impreuna, aceste ingrediente puternice stimuleaza reinnoirea celulara pentru o piele obosita, reduc petele pigmentare de la suprafata pielii si imbunatatesc calitatea pielii.
Daca sunteti in cautarea unor produse orientate spre solutionarea diferitor probleme ale pielii, trebuie sa incercati aceast serum. Inainte de a cumpara produsul, trebuie sa testati kitul Idealia Life Serum, ce contine 8 mostre pentru 8 zile in care veti simti o imbunatatire reala a pielii: ten revigorat, culoare uniforma, aspect odihnit si pori micsorati. Testati si voi Idealia Life Serum de la Vichy si cereti mostrele cadou de aici. Nu credeam ca o sa primesc mostrele pentru ca mi s-a intamplat in trecut sa mai completez formulare pentru mostre si sa nu le primesc, dar de data aceasta s-a intamplat minunea sa existe seriozitate din partea echipei Vichy. M-am bucurat enorm cand le-am primit, voiam neaparat sa incerc mostrele inainte de a da bani pe un produs despre care nu stiam daca mi se potriveste sau nu, mai ales ca si crema mea de fata era aproape terminata. Formula este hipoalergenica, fara parabeni si chiar daca am tenul gras, in trecut probleme cu acneea, aceasta adera cu succes in epiderma (este recomandat pentru toate tipurile de piele).Timp de 8 zile am folosit aceste mostre, si inca din prima zi s-au vazut efectele pozitive ale acestui serum (pielea nu a avut nici o reactie adversa):
- confera luminozitate instant tenului
- pielea devine catifelata
- se absoarbe rapid
- ridurile fine din jurul ochilor se diminueaza
- aspect intinerit
- pielea este mai neteda, mai hidratata si mai plina.
Imi place foarte mult si m-a convins sa incerc intreg produsul pana la ultima picatura.
Acest serum are un miros floral, este cremos si contine particule luminoase (asemanator sidefului).
Va recomand sa incercati cat mai repede aceste mostre, inainte de a se epuiza stocul, si asa va veti convinge daca vi se potriveste sau nu. Daca vi se potriveste cu siguranta nu veti mai dori sa va dizlipiti de el chiar daca costa 130 lei.

Comentarii