Kiss Cash 2013, al doilea sezon - asculta si castiga!

Ascultati hiturile Kiss Fm si primiti Kiss Cash! Kiss Cash revine cu forte proaspete si multi bani pentru ascultatorii radioului. Regulile au ramas cam aceleasi...doar ca de data asta campania are si un scop special si anume autopromovarea individuala pe posturile de radio "Kiss Fm" - Romania si "Radio Kiss Fm Chisinau". Astfel concursul se va transmite live atat in Romania cat si in Republica Moldova. Concursul se va desfasura in perioada 3 octombrie - 8 decembrie 2013.
Pentru a va inscrie la concurs trebuie sa completati formularul de pe www.kissfm.ro, pe www.facebook.com/kissfmromania sau prin sms la numarul 0735 600 100 cu numele, prenumele si orasul in care asculti Kiss Fm. Fiti pe faza daca va suna un Dj si spuneti-i in 20 de secunde ce piesa a fost difuzata inainte si luati potul Kiss Cash. Daca nu ati fost pe faza spunet-i numele si numarul de telefon al unui prieten, care va fi sunat si daca ghiceste cine l-a recomandat primeste 100 de euro.
In fiecare zi de luni pana vineri, intre 7:00 si 22:00 aveti cinci sanse de a castiga potul Kiss Cash, iar in weekend concursul se desfasoara de doua ori pe zi in acelasi interval orar. Ascultati muzica si castigati bani!
Mult succes!

Comentarii