Noua perie rotativa Keratin Therapy Pro Volume & Protect Remington

Stratul protector din exterior al fiecarui fir de par se numeste cuticula si consta din celule suprapuse, sub forma unor solzi. Daca parul este bine ingrijit, aceste celule sunt aplatizate, iar parul are un aspect neted si lucios. In cazul in care cuticula se usuca sau se deterioreaza, parul arata tern, fara viata si este greu de aranjat. Factorii care tind sa deterioreze cuticula sunt:
- soarele
- o atmosfera foarte uscata
- uscarea parului cu uscatorul la o temperatura prea mare
- taparea parului
- folosirea pieptenilor ascutiti sau a periilor care rup parul
- vopsirea, indreptarea si ondularea permanenta.
Odata ce parul s-a deteriorat, singurul remediu este de a va tunde toate varfurile despicate, folosind dupa aceea un balsam cu o formula speciala pentru par degradat (aplicat cel putin o data pe saptamana pana cand parul revine la normal).
Ca o varianta pentru a va proteja parul, este sa folositi noua perie rotativa Keratin Therapy Pro Volume & Protect de la Remington. Cu invelis ceramic avansat, bidirectionala, aceasta este usor de folosit, cu rezultate uimitoare in scurt timp. Cu putin efort veti obtine o coafura lejera, stralucitoare, naturala si pusa la punct ca la coafor. Avand invelis ceramic avansat ce incorporeaza cheratina, parul va fi nu numai coafat ci intr-o forma excelenta, mai ales ca poate fi folosita si pe post de uscator. Este uimitoare si trebuie neaparat sa o aveti pentru a nu va chinui parul cu clestii de ondulat, bigudiurile incalzite sau alte aparate pentru coafare. Cu aceasta nici nu veti avea nevoie de prea multe pentru ca indreapta parul, il onduleaza si ii da un volum aparte.
Inainte de a folosi peria rotativa, inlaturati apa din par prin tamponare, nu prin frecare, cu un prosop cald si uscat. Descurcati-va parul cu degetele sau cu un pieptene cu dinti rari, pornind dinspre capete inapoi spre scalp (nu folositi peria care ar putea deteriora parul ud). Daca este posibil, lasati parul sa se usuce la temperatura camerei si pentru a finisa coafura folositi peria rotativa Keratin Therapy pentru a va pune frumusetea parului in valoare, astfel veti obtine si admiratia celor din jur.
Aceasta uimitoare perie rotativa Keratin Therapy Pro Volume & Protect o gasiti online pe site-ul Remington la pretul de 229 lei. Mai jos aveti si un tutorial ce va arata cum sa obtineti bucle lejera cu peria rotativa Keratin Therapy Pro Volume & Protect.

Voi ati folosit-o? Ce spuneti despre ea? 

Comentarii