Primești banii prin Western Union direct la bancomat

Gata cu cozile interminabile la agențiile BRD care au program prelungit. Cele mai căutate agenții BRD sunt cele care nu închid la ora 17:00, cum sunt cele majoritatea agențiilor din țară. Un exemplu: niciodată nu vei găsi o agenție BRD din Kaufland care să nu fie aglomerată. Motivul: retragerile de bani prin Western Union. Tocmai de aceea, BRD s-a gândit să ușureze activitatea acestor agenții printr-o modalitatea mai ușoară de a primii banii prin Western Union. Mecanismul nu este unul nou în țară. Prima bancă care a dat posibilitatea clienților săi de a primi banii prin WU pe card a fost Banca Transilvania. După 3 ani, BRD a călcat pe urmele Băncii Transilvania. Fără comisioane la efectuarea tranzacției dar cu binecunoscutul comision de retragere la ATM. La Banca Transilvania nu e niciun comision.
Cum puteți primii banii prin Western Union la bancomatul BRD?

1. Să aveți un card BRD
2. La ATM, selectați butonul Western Union ce apare pe ecran.
3. Trebuie confirmata citirea si acordul privind termenii si conditiile aferente transferului; trebuie sa cunoasteti detaliile transferului, adica suma trimisă, moneda în care s-au trimis banii şi MTCN-ul tranzacţiei (Money Transfer Control Number).
4. Tastati numarul tranzactiei (MTCN) si selectati valuta si suma trimisa, asa cum au fost comunicate de catre expeditor.
5. Banii sunt virati in contul aferent cardului.

Comentarii